Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΜΟΣ (Διαθερμία, Laser C02)

Το ιατρείο μας προσφέρει εξατομικευμένες ιατρικές λύσεις με σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνογνωσία. 

Αφαίρεση θηλωμάτων – κονδυλώματα – σμηγματορροϊκές υπερκερατώσεις

Διαθερμοπηξία ή αλλιώς Ηλεκτροκαυτηρίαση είναι η δερματολογική μικρο-χειρουργική τεχνική, που γίνεται με τη χρήση ραδιοκυμάτων. Σκοπός της είναι ο καυτηριασμός, η εξάχνωση, η ηλεκτροπηξία των δερματικών βλαβών του δέρματος. Η ηλεκτροκαυτηρίαση χρησιμοποιεί επίσης τα ραδιοκύματα για τομή των ιστών (θερμικό νυστέρι) και για την ηλεκτρόλυση.

Τα θηλώματα είναι μικρού μεγέθους εξογκώματα που θυμίζουν στην εμφάνιση τις κρεατοελιές. Οφείλονται στους ιούς HPV, αλλά μεταδίδονται πιο δύσκολα σε σχέση με τις μυρμηγκιές ή τα κονδυλώματα. 

Συνίσταται να αφαιρούνται τόσο για αισθητικούς όσο και για ιατρικούς λόγους. 

Ο δερματολόγος ιατρός είναι ο κατάλληλος για τη σωστή διάγνωση και θεραπεία των εν λόγω δερματικών βλαβών, ώστε να μην εξαπλωθούν ή προκαλέσουν περισσότερη φλεγμονή. 

Στη σύγχρονη ιατρική, ο καυτηριασμός των δερματικών βλαβών είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία, που προκαλεί ένα υποφερτό αίσθημα στιγμιαίου καψίματος στο δέρμα. Αντενδείξεις στη χρήση διαθερμοπηξίας αποτελούν η ύπαρξη καρδιακού βηματοδότη ή απινιδωτή.

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 – 22:00
  • Σάββατα : 9:00 – 21:00
  • Κυριακές : Κατόπιν ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας