Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Λάμψη, Φρεσκάδα & Ανανέωση χωρίς κόπο

Τι είναι η Μεσοθεραπεία Προσώπου;

Η μεσοθεραπεία είναι μια από τις πιο σύγχρονες, αποτελεσματικές και ασφαλείς μεθόδους θεραπείας στην αισθητική ιατρική σήμερα.

Πρόκειται για μια καινοτόμο τεχνολογία με σκοπό την αναγέννηση και ανανέωση των κυττάρων. Μπορεί να δώσει στα χαρακτηριστικά του προσώπου ένα εντελώς φυσικό αποτέλεσμα μη επεμβατικά, δηλαδή χωρίς χειρουργείο. 

Ειδικότερα, η Μεσοθεραπεία Προσώπου χρησιμοποιείται για την πρόληψη και την καταπολέμηση των ρυτίδων και την πρόληψη της γήρανσης της επιδερμίδας. 

Πώς λειτουργεί;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας και με τη χρήση πολύ μικρών βελόνων, εγχύουμε στο κατώτερο χόριο του δέρματος διάφορες ουσίες και ενεργά συστατικά όπως διαλύματα  υαλουρονικού οξέος, βιταμίνες κ.α. Έτσι καταφέρνουμε να διεισδύσουμε τόσο βαθιά στο δέρμα που καμία αντιγηραντική κρέμα δεν μπορεί να φτάσει. 

Με αυτόν τον τρόπο, ενεργοποιούνται η παραγωγή κολλαγόνου, ινοβλαστών και ελαστίνης του δέρματος που χρησιμοποιούνται για τη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος, τη διόρθωση ουλών και τη σύσφιξη της επιδερμίδας. 

Συμβουλές για τη θεραπεία

Για τη Μεσοθεραπεία Προσώπου η ιατρός χρησιμοποιεί τοπική αναισθητική κρέμα. Στο τέλος της θεραπείας τοποθετείται ένα κρύο επίθεμα που ανακουφίζει από το αίσθημα καψίματος του ασθενή. 

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 - 22:00
  • Σάββατα : 9:00 - 21:00
  • Κυριακές : Κατόπιν ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας

    Previous Post
    BB GLOW