Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ (BRAZILIAN BUTT LIFT)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

Το μη επεμβατικό "push" για γλουτούς με έλλειψη όγκου και σημάδια χαλάρωσης

Ποια είναι η διαδικασία της Ανόρθωσης Γλουτών ;

Εφαρμόζεται τοπική αναισθητική κρέμα για 10 λεπτά και κατόπιν ήπια τοπική διήθηση διαλύματος ξυλοκαίνης. Αυτό καθιστά τη θεραπεία πλήρως ανώδυνη.
Σε συνέχεια στην επιλεγμένη περιοχή εφαρμόζουμε με λεπτή κάνουλα 18mm το ειδικό υαλουρονικό HYAcorp. Το HYAcorp είναι μια μορφή συμπαγούς υαλουρονικού οξέος που επαναφέρει την έλλειψη όγκου και τελειοποιεί τα αποτελέσματα δίνοντας μια συμμετρική όψη στις περιοχές που απαιτείται. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε να διαμορφώσουμε μια αρμονική και απόλυτα φυσική εικόνα στην περιοχή των γλουτών.

Η ανόρθωση επιτυγχάνεται  τοποθετώντας νήματα ανορθώσεως στο βάθος του χορίου (κάτω από το δέρμα) σχηματίζοντας ένα υποστηρικτικό πλέγμα στους πεσμένους και χαλαρούς ιστούς.

Τα νήματα, όπως αναφέραμε, είναι πλήρως απορροφήσιμα και βιοαποδομούνται μέσα στους επόμενους 6 μήνες.

Τι είναι η Ανόρθωση Γλουτών ;

Η μη επεμβατική λύση στην έλλειψη όγκου και χαλάρωσης των γλουτών.
Δώστε σχήμα και όγκο στους γλουτούς σας με φυσικό τρόπο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ποια είναι τα αποτελέσματα – συμβουλές μετά την εφαρμογή της Ανόρθωσης Γλουτών ;

 

Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες άμεσα. Μπορεί να παρατηρήσετε μερικά σημάδια, μώλωπες στο σημείο της ένεσης που μπορεί να διαρκούν για 7-10 ημέρες, αλλά αυτό είναι όλο. Συνιστάται να κάνετε 5λεπτο μασάζ στην περιοχή , 5 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας για τις πρώτες πέντε ημέρες μετά τη διαδικασία.

Τα μέγιστα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν 18 μήνες έως δύο έτη μετά τις ενέσεις. Ωστόσο, ένας μικρός αριθμός ασθενών μπορεί να δει βελτίωση που διαρκεί  πολύ περισσότερο.

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 - 22:00
  • Σάββατα : 9:00 - 21:00
  • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας