Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με πολύ πιο εύκολο τρόπο

Ποιος είναι ο τρόπος δράσης του Laser αποτρίχωσης;

Η δέσμη του laser  έχει σαν στόχο την μελανίνη (χρωστική) του τριχοθυλακίου της αναπτυσσόμενης τρίχας και η μεταφέρει θερμότητα μέσω του στελέχους της τρίχας στον βολβό (ρίζα) και τον καταστρέφει. 

Το τριχοθυλάκιο συνδέεται με με τον βολβό μόνο στο στάδιο ανάπτυξης της τρίχας. 

Οι τρίχες δεν μεγαλώνουν όλες ταυτόχρονα. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να επαναλαμβάνεται η θεραπεία, έτσι ώστε όλες οι τρίχες να καταστραφούν κατά την διάρκεια του σταδίου της ανάπτυξής τους.

Τι είναι η αποτρίχωση με Laser:
Η αποτρίχωση με Laser είναι η πλέον διαδεδομένη εφαρμογή των LASER στην Αισθητική Ιατρική. 
Για τα εκατομμύρια των ανθρώπων παγκοσμίως, που είναι απογοητευμένοι με τις συμβατικές μεθόδους όπως το ξύρισμα, η αποτρίχωση με κερί, η ηλεκτρόλυση (βελόνα) κ.λ.π.  τα LASER προσφέρουν τη δυνατότητα για γρήγορη, ασφαλή και χωρίς ταλαιπωρία μείωση της, ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε μόνιμη βάση.

Αντί να περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας με μια ξυριστική μηχανή, κεριά και αποτριχωτικές κρέμες μπορείτε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με πολύ πιο εύκολο τρόπο κάνοντας αποτρίχωση με το υψηλής τεχνολογίας laser.
Η αποτρίχωση με Laser βασίζεται σε μια ομοιόμορφη εκπομπή του φωτός του Laser, το οποίο στοχεύει και καταστρέφει τα τον έγχρωμο τριχικό θύλακα.

 

Αποτελέσματα αποτρίχωσης με Laser:

Τα αποτελέσματα της Laser Αποτρίχωσης Σώματος είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία καθώς η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μειώνεται αισθητά και οι τρίχες γίνονται πιο απαλές και ανοιχτόχρωμες. 
Εξαρτώνται από το σύστημα laser που χρησιμοποιείται, το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας και του δέρματος, την περιοχή εφαρμογής καθώς και την ύπαρξη ή μη ορμονικών διαταραχών του ασθενή. 

Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται γρηγορότερα στις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες λόγω μικρότερης συγκέντρωσης κυκλοφορούντων  ανδρογόνων στο αίμα.
Με αυτή τη μέθοδο αποτρίχωσης αφαιρούνται πολλές τρίχες ταυτόχρονα. Η χρήση της αδρανοποιεί τους τριχικούς θυλάκους όταν βρίσκονται στη φάση της ανάπτυξης.

Γι’ αυτό και κρίνεται απαραίτητη η επανάληψη της διαδικασίας με μεσοδιάστημα 1-3 μηνών, ώστε να επιτευχθεί μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 10:00πμ - 8:00μμ
  • Σάββατο : 10:00πμ - 2:00μμ

Υπηρεσία & Ώρα

Στοιχεία Επικοινωνίας