Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

BB GLOW

Το BB Glow treatment προσφέρει πιο ορατά οφέλη από τις περισσότερες άλλες θεραπείες προσώπου. Παρέχει άμεση κάλυψη και λάμψη χωρίς ερεθισμό του δέρματος.

Η πλησιέστερη απόχρωση της κρέμας bb διεισδύει κάτω από το δέρμα, χρησιμοποιώντας μία συσκευή μικροβελόνας με βελόνες 0,25 mm έως 1 mm. 

Οι αμπούλες κρέμας ΒΒ αναμειγνύονται και προσαρμόζονται στον τόνο του δέρματός σας, αναζωογονώντας και επιδιορθώνοντας το δέρμα σας από μέσα προς τα έξω.

Το BB Glow είναι μια σύγχρονη και επαναστατική θεραπεία του δέρματος που αναπτύχθηκε από τους επιστήμονες της Κορέας σε θέματα κοσμετολογίας και δερματολογίας. H συγκεκριμένη θεραπεία έχει διπλή λειτουργία: Τη φροντίδα κατά των ρυτίδων και το ενοποιημένο χρώμα του προσώπου. 

Μερικά από τα οφέλη της διαδικασίας είναι τα παρακάτω: 

✔ Σβήνει τους μαύρους κύκλους, τις πανάδες και τις δυσχρωμίες, προσφέροντας ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο δέρμα. 

✔ Παρέχει άμεση ενυδάτωση.

✔ Το δέρμα είναι απαλό και εύπλαστο.

✔ Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες

✔ Μειώνει την περιεκτικότητα μελανίνης στο δέρμα πριν και μετά την έκθεση στον ήλιο.  ✔Μειώνει τον αποχρωματισμό του δέρματος και την εμφάνιση των πόρων.

✔ Απαλλάσσει από τις ρυτίδες.

 you will be glowing after that facial.

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 – 22:00
  • Σάββατα : 9:00 – 21:00
  • Κυριακές : Κατόπιν ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας