Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

BODY TONER QUATRO PRO

BODY TONER QUATRO PRO

Η δύναμη των 4 κεφαλών.

Πόσο ικανοποιητικά είναι τα αποτελέσματα;

Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στους γλουτούς και στην κοιλιακή χώρα. 

Χρησιμοποιεί τεχνολογία «στοχευμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου υψηλής έντασης» (HIFEM) για να προκαλέσει βραχείες δυνατές συσπάσεις στους μυς, με αποτέλεσμα την αύξηση της μυϊκής πυκνότητας και την μείωση του όγκου λόγω λίπους.

Με την μείωση του κοιλιακού λίπος και ταυτόχρονα την επίτευξη μιας ισχυρής μυϊκής δομής κάτω από το λίπος, επιτυγχάνεται ένα πιο αδύνατο και αθλητικό σώμα, με κομψότερο περίγραμμα.

Όταν εφαρμόζεται στους γλουτούς, δίνει μία όψη που θα είχε κάποιος μετά από άσκηση. Δεν χρησιμοποιείται, όμως, θερμότητα ή ψύξη κάποιου είδος, και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος για εγκαύματα, ουλές, ή οιδήματα.

Συμβουλές 

Η προτεινόμενη σειρά εφαρμογών είναι να γίνουν τέσσερις 30-λεπτες εφαρμογές μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα φανούν μετά από τρεις μήνες, και θα συνεχίσει να υπάρχει βελτίωση και μετά από 6 μήνες.

Το Body toner quatro pro είναι μια σύγχρονη, ανώδυνη και μη επεμβατική θεραπεία που στοχεύει στη μείωση του λίπους μέσω νευρομυϊκών διεγέρσεων, στην αύξηση της ροής του αίματος στο κυκλοφορικό και στη γράμμωση του σώματος με την αύξηση της μυϊκής μάζας. 

Τι προσφέρει και γιατί ξεχωρίζει; 

Με 4 διαφορετικές κεφαλές και τη δυναμική της υψηλής ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας,  το body toner quatro pro καταφέρνει να ενδυναμώσει τους μύες του κορμού, (συμπεριλαμβανομένων των ορθών κοιλιακών, έσω και έξω κοιλιακών, και της εγκάρσιας κοιλιακής χώρας), καθώς και τους γλουτιαίους μυς. Είναι μία μοναδική θεραπεία που βοηθάει γυναίκες και άντρες να χτίσουν μυς και να κάψουν λίπος, και είναι η πρώτη μη παρεμβατική μέθοδος ανόρθωσης γλουτών στον κόσμο.

Οι καλογυμνασμένοι μύες του κορμού προστατεύουν την σπονδυλική στήλη, διατηρούν την σταθερότητα του κορμού και την σωστή στάση σώματος, βελτιώνουν την κινητική ικανότητα, και μειώνουν τις πιθανότητες τραυματισμού, παρέχοντας στήριξη σε όλο το σώμα, και μία νεανική στάση σώματος. 

Πώς λειτουργεί;

Χρησιμοποιώντας υψηλή στοχευμένη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια για να διεγείρει τους κινητικούς νευρώνες των μυών του σώματος, το body toner quatro pro προκαλεί υπερ συσπάσεις των μυών με υψηλή συχνότητα. 

Κατά τη διαδικασία αυτών των συσπάσεων, κάποιες ίνες του μυϊκού ιστού καταστρέφονται, αναγκάζοντας τον μυ να αναπλαστεί σε βάθος, προωθώντας την ανάπτυξη μυοϊνιδίων (μεγέθυνση των μυών), και την παραγωγή νέων αλυσίδων κολλαγόνου και μυϊκών ινών (μυϊκή υπερπλασία), διαδικασίες οι οποίες δυναμώνουν τους μυς και βελτιώνουν τον μυϊκό τόνο.  

Καθώς οι υπερ συσπάσεις των μυών καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα ενέργειας, προκαλείται μεγάλος βαθμός καύσης και διάλυσης λίπους.

Έτσι επιτυγχάνεται εύκολα αύξηση μυϊκής μάζας και απώλεια λίπους. Επιπλέον, με τις υπερ συσπάσεις των μυών επιταχύνεται η κυκλοφορία της λέμφου, αυξάνεται ο μεταβολισμός και βελτιώνεται το ανοσοποιητικό σύστημα. 

 

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 – 22:00
  • Σάββατα : 9:00 – 21:00
  • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας