Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

CAVITATION

CAVITATION

Η πιο αποτελεσματική & σύγχρονη μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας.

Πώς λειτουργεί; 

Η θεραπεία του Cavitation είναι μια φυσική διαδικασία, βασισμένη στους υπερήχους χαμηλής συχνότητας. Δημιουργώντας φυσαλίδες στο υγρό, οι οποίες ολοένα και αυξάνονται, απελευθερώνεται ενέργεια υπό τη μορφή θερμότητας. Οι μεμβράνες των λιποκυττάρων δεν αντέχουν αυτές τις δονήσεις, με αποτέλεσμα η διαδικασία του Cavitation να τις διαλύει με ευκολία, διαφυλάσσοντας παράλληλα το νευρικό, μυϊκό και αγγειακό μας ιστό. Το αποτέλεσμα είναι η άμεση απώλεια λίπους από τον οργανισμό.

Η τεχνολογία των υπερήχων, καθιστά τη θεραπεία της σπηλαίωσης μη επεμβατική, καινοτόμο και αναίμακτη καθώς μετά τη συνεδρία δεν υπάρχουν σημάδια.

Τι είναι το Cavitation και πού διαφέρει;

Το Cavitation (στα ελληνικά σπηλαίωση), είναι μια πρωτοποριακή και ευρέως γνωστή θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας & λιπογλυπτικής σώματος. Διαφέρει και υπερτερεί από άλλες αντίστοιχες θεραπείες γιατί στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων, χωρίς πόνο, από την πρώτη κιόλας συνεδρία. 

Πού εφαρμόζεται & με ποιες άλλες θεραπείες συνδυάζεται;

Οι περιοχές που μπορούμε να εφαρμόσουμε τη θεραπεία είναι η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί, το εσωτερικό μέρος των γονάτων και τα μπράτσα. Για ακόμα πιο δυνατά αποτελέσματα, συστήνεται ο συνδυασμός του cavitation με άλλες θεραπείες όπως αυτή των ραδιοσυχνοτήτων RF, της μεσοθεραπείας και του λεμφικού μασάζ.

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

 • Καθημερινές : 9:00 – 22:00
 • Σάββατα : 9:00 – 21:00
 • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

  Στοιχεία Επικοινωνίας

  Previous Post
  BODY TONER QUATRO PRO
  Next Post
  EMS SCULPTOR DUO