Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Δερματολογικός καθαρισμός προσώπου

Σε ποιους απευθύνεται ο δερματολογικός καθαρισμός προσώπου;

Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, ιδιαίτερα σε κατοίκους πόλεων όπου η ρύπανση είναι αναπόφευκτη. Είναι επίσης μια σημαντική βοήθεια κατά της ακμής στις εφηβικές ηλικίες.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του δερματολογικού καθαρισμού του προσώπου;

Μετά τον δερματολογικό καθαρισμό το δέρμα χάνει την όψη θαμπάδας που πρωτύτερα είχε με μαύρα στίγματα και γίνεται λαμπερό και ανανεωμένο.
Ο δερματολογικός καθαρισμός συνίσταται να γίνεται 2-3 φορές τον χρόνο αλλά πολλές φορές η συχνότητα του εξαρτάται από την ποιότητα του δέρματος του κάθε ατόμου.

Τι είναι  ο δερματολογικός καθαρισμός προσώπου;

Στην  περιοχή του προσώπου υπάρχει περίσσεια σμήγματος που φράζει τους πόρους και είναι υπεύθυνο για τις αντιαισθητικές βλάβες τα γνωστά μας ‘μαύρα στίγματα’ και κύστεις. Με τον δερματολογικό καθαρισμό προσώπου αποφράσσονται σε βάθος οι πόροι του δέρματος από τους ρύπους του περιβάλλοντος και την υπερβολική έκκριση σμήγματος, παράγοντες σημαντικοί για την καλή ποιότητα του δέρματος.
Ο δερματολογικός καθαρισμός προσώπου είναι σημαντικός για να διατηρηθεί η υγεία της επιδερμίδας και περιλαμβάνει, τη χρήση μηχανήματος που παράγει ατμό για το άνοιγμα των πόρων, την εξαγωγή του σμήγματος και τον καθαρισμό από τον δερματολόγο.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή θεραπεία προσώπου είναι οι άψογες συνθήκες υγιεινής, κριτήριο το οποίο ο χώρος μας πληροί στην εντέλεια.  Άλλη μια εξίσου σημαντική παράμετρος είναι η χρήση των κατάλληλων προϊόντων σύμφωνα με την επιδερμίδα σας.
Τέλος είναι σημαντικό ο δερματολογικός καθαρισμός να γίνεται μετά το καλοκαίρι, γιατί ο ήλιος σταδιακά φράζει τους πόρους του δέρματος με αποτέλεσμα το πρόσωπο να φαίνεται θαμπό. Όταν έχουμε ένα δέρμα με πόρους ,γεμάτους σμήγμα με την απομάκρυνσή του μέσω του καθαρισμού οι πόροι κλείνουν και το δέρμα γίνεται ξανά λείο και απαλό.

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 - 22:00
  • Σάββατα : 9:00 - 21:00
  • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας