Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

EMS SCULPTOR DUO

EMS SCULPTOR DUO

Don’t try harder, try smarter

Πώς λειτουργεί; 

Σε αντίθεση με την τεχνολογία υπερήχων του HIFU, το EMS βασίζεται στην τεχνολογία του υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM. Δρα λοιπόν στους κινητικούς νευρώνες των μυών, προκαλώντας ακούσιες συσπάσεις με τέτοια συχνότητα που ενεργοποιεί το μεταβολισμό και αυξάνει το μυικό τόνο των γλουτών και των κοιλιακών.

Τι είναι το EMS SCULPTOR DUO; 

Είναι η μοναδική μη επεμβατική μέθοδος παγκοσμίως που επιτυγχάνει τη διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος, μειώνοντας το λίπος και αυξάνοντας τη μυϊκή μάζα, χωρίς νυστέρι. Η θεραπεία είναι ανώδυνη αφού χρησιμοποιεί στοχευμένη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, χάρη στην οποία βελτιώνεται ο μεταβολισμός και ο μυϊκός τόνος των γλουτών και των κοιλιακών.  

Τι προσφέρει και γιατί ξεχωρίζει; 

Το EMS διαφέρει γιατί είναι η μοναδική τεχνολογία υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM, που στοχεύει στους μύες και το λίπος ταυτόχρονα, χωρίς την απώλεια στήθους, σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα συσκευές που στόχευαν σε πιο επιφανειακά στρώματα των μυϊκών ομάδων. 

Η εστιασμένη ενέργεια του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου παράγει 20.000 ακούσιες ισχυρές μυϊκές συσπάσεις στα 30 λεπτά που διαρκεί η συνεδρία. Μία συνεδρία δηλαδή ισοδυναμεί με 20.000 κοιλιακούς ή καθίσματα.

Ενδείκνυται επίσης τόσο για την περιοχή των μπράτσων όσο και για τους μηρούς.

Πόσο ικανοποιητικά είναι τα αποτελέσματα; 

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 4 εφαρμογές ενώ μετά από 2-4 εβδομάδες το λίπος μειώνεται κατά 19% και οι μύες αυξάνονται κατά 16%.Η διάρκεια του αποτελέσματος ξεπερνά τον ένα χρόνο και προτείνεται ετήσια συντήρηση συνήθως με 1 ως 3 συνεδρίες.

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

 • Καθημερινές : 9:00 – 22:00
 • Σάββατα : 9:00 – 21:00
 • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

  Στοιχεία Επικοινωνίας

  Previous Post
  CAVITATION
  Next Post
  HIFU