Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

EVOLVE X

EVOLVE X

Εξελιχθείτε, μεταμορφωθείτε!

EVOLVE X

Evolve X - Abdomen 2

Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορεί να εφαρμοστεί το Evolve X;

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση μιας ή περισσότερων περιοχών του σώματός σας, το πιθανότερο είναι ότι μία από τις θεραπείες του Evolve X μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της όψης τους. Οι διαφορετικές επιλογές θεραπείας μπορούν να ενισχύσουν και να τονώσουν τους αδύναμους μύες, να διορθώσουν τη χαλάρωση του δέρματος, να συσφίξουν το δέρμα, να εξαλείψουν την κυτταρίτιδα και να μειώσουν το επίμονο λίπος.

Χρησιμοποιείται για τη σύσφιξη και την αναμόρφωση του δέρματος στους μηρούς, την κοιλιά και τα μπράτσα. Οι οκτώ διαφορετικές κεφαλές  εφαρμογής που διαθέτει, μας επιτρέπουν να επεξεργαστούμε πολλές περιοχές ταυτόχρονα. 

Είτε θέλετε να στοχεύσετε στο χαλαρό δέρμα στην κοιλιά είτε να βελτιώσετε την εμφάνιση των χεριών σας, μπορούμε να τα κάνουμε και τα δύο κατά τη διάρκεια μιας γρήγορης και απλής θεραπείας.

Είτε θέλετε να στοχεύσετε στο χαλαρό δέρμα στην κοιλιά είτε να βελτιώσετε την εμφάνιση των χεριών σας, μπορούμε να τα κάνουμε και τα δύο κατά τη διάρκεια μιας γρήγορης και απλής θεραπείας.

 

Αποτελέσματα και συμβουλές

Κάθε σώμα έχει διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες. Κατά μέσο όρο συνίσταται να γίνονται  6 συνεδρίες συνολικά, διάρκειας 1 ώρας, μία φορά την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι εμφανή στους πρώτους τρεις μήνες μετά την εφαρμογή, ενώ γίνονται ακόμα πιο έντονα μετά το πέρας 6 μηνών. Με βάση τους αισθητικούς σας στόχους, καταγράφουμε ένα σχέδιο θεραπείας που θα περιλαμβάνει τρεις έως έξι θεραπείες με συγκεκριμένο χρόνο μεταξύ της κάθε μίας.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των θεραπειών που προσφέρει το Evolve X, είναι ότι μπορείτε να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες μετά τη θεραπεία. Δεν θα έχετε περιορισμούς ή οδηγίες μετέπειτα φροντίδας που πρέπει να ακολουθήσετε.

Όσοι επιλέγουν να στοχεύσουν τους κοιλιακούς ή τους γλουτιαίους μύες τους με τη θεραπεία Tone μπορεί να εμφανίσουν πόνο μετά τη θεραπεία, παρόμοιο με αυτό που θα νιώθατε μετά από μια έντονη προπόνηση. Αυτός ο πόνος θα υποχωρήσει μέσα σε λίγες ημέρες από τη διαδικασία της θεραπείας και είναι πλήρως διαχειρίσιμος.

Τέλος, το Evolve X είναι απόλυτα ασφαλές, καθώς σχεδιάστηκε με γνώμονα την άνεση του ασθενή. Η τεχνολογία που διαθέτει, μας επιτρέπει την πλήρη παρακολούθηση του σώματος κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, προσαρμόζοντας τις κεφαλές όπου απαιτείται. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος ενώ μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου.

 

Τι είναι το Evolve X?

Είναι το πλέον καινοτόμο μηχάνημα Body Contouring παγκοσμίως που αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος, κάνοντας το δέρμα πιο σφιχτό σε περιοχές που έχουν χαλάρωση. Είναι πολύ δημοφιλές στην Αμερική, καθώς προσφέρει εύκολα, ανώδυνα και μη επεμβατικά, ολική αναδιαμόρφωση στο σώμα. Είναι ιδανικό για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, για την τόνωση των μυών και για την εξάλειψη του επίμονου λίπους.

Το Evolve X μπορεί να εκτελέσει τρεις διαφορετικές θεραπείες περιγράμματος σώματος ταυτόχρονα, οι οποίες έχουν αποδειχθεί κλινικά ότι βοηθούν τους ασθενείς να επιτύχουν διαφορετικούς αισθητικούς στόχους. Οι θεραπείες μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνες τους ή να συνδυαστούν για να προσφέρουν τα πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα με βάση τις τελικές ανάγκες σας.

Το Evolve X χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες και ηλεκτρομαγνητική ενέργεια για να βελτιώσει την εμφάνισή σας – από μέσα προς τα έξω. Οι λείες εξωτερικές κεφαλές εφαρμογής τοποθετούνται στο δέρμα, όπου εκπέμποντας ενέργεια, δημιουργούν ένα θερμικό αποτέλεσμα που λιώνει το λίπος και παράλληλα συσφίγγει το δέρμα.

Οι μύες που αντιμετωπίζονται με τονωτική θεραπεία διεγείρονται με συσπάσεις και οδηγούν σε αποτελέσματα που απλά δεν μπορούν να επιτευχθούν στο γυμναστήριο.

 

Πώς λειτουργεί και γιατί ξεχωρίζει;

Το Evolve X συνδυάζει 2 σε 1: Την τεχνολογία RF ραδιοσυχνοτήτων μαζί με την τεχνολογία του εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM. Πετυχαίνει έτσι την τόνωση των μυών ενώ παράλληλα στοχεύει σε περιοχές με επίμονο περιττό λίπος που δεν αντιμετωπίζεται με γυμναστική. Στο τέλος των συνεδριών το δέρμα είναι τόσο σφιχτό ενώ εμφανίζει και καταπληκτικά αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας.

Ξεχωρίζει γιατί σε μία συνεδρία της 1 ώρας, προσφέρει τα παραπάνω, παράλληλα, χωρίς να κουράσει τον ασθενή.

 

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 – 22:00
  • Σάββατα : 9:00 – 21:00
  • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας

    Previous Post
    MORPHEUS8