Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

FILLERS: ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

FILLERS ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ

Η πιο ασφαλής μέθοδος αντιγύρανσης και αποκατάστασης

Σε ποιους απευθύνεται το υαλουρονικό οξύ ;

Για τη συ­γκεκριμένη θεραπεία κύριο ρόλο παίζει η συνολική όψη και κατάσταση του δέρματος παρά η ηλικία. Υπάρχουν περιπτώσεις που έχει γίνει εφαρμογή υαλουρονικού οξέως και σε ηλικία των 25 ετών.
Όσο μεγαλώνει ο οργανισμός ελαττώνεται η φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος.

Το γεγονός αυτό σε συνδυ­ασμό με παράγοντες όπως:

*η κακή διατροφή, το κάπνισμα, οι αυξομειώσεις βάρους
*η υπερβολική έκθεση στον ήλιο
*η υπέρμετρη δραστηριότητα των μιμικών μυών του προσώπου (μορ­φασμοί)
*ορισμένες παθήσεις( λ.χ. ο σακχαρώδης διαβήτης)

οδηγούν το δέρμα σου στην πρόωρη γήρανση και στην απώλεια της ικανότητας του να επουλώνεται και να αναπλάθεται.

Όσοι έχουν έναν ρεαλιστικό στόχο και θέλουν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω στην εικόνα του προσώπου τους, αποτελούν τους κατάλληλους υποψήφιους για την εφαρμογή της θεραπείας.

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό είναι μια πρωτεΐνη (γλυκοζαμινοπρωτεϊνη), ένα μόριο δηλαδή το οποίο υπάρχει ήδη στον οργανισμό μας κάτι που το συνιστά απόλυτα εγκεκριμένο και ασφαλές.
Η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος τοπικά σε ενέσιμη μορφή είναι η μέθοδος που έχει ως αποτέλεσμα πρόσωπο νεανικό σε ελάχιστο χρόνο και την διατήρηση της φυσικής έκφρασης  του που έχει χαθεί με την πάροδο του χρόνου.

Ενυδατώνει το δέρμα αυξάνοντας την αντοχή και την ελαστικότητα του προσφέροντας έτσι όγκο και αυξημένη επουλωτική και αναπλαστική ικανότητα.
Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις αντικαθιστά την χειρουργική επέμβαση.

 

Πώς λειτουργεί το υαλουρονικό οξύ;

Η ιατρός εφαρμόζει  τοπικά το υλικό με μια λεπτή βελόνα. Η εφαρμογή είναι σύντομη και ανώδυνη.

Ο αμυδρός πόνος που προκαλείται στο σημείο που γίνεται η εφαρμογή, είναι στιγμιαίος  και μπορεί να περιοριστεί με τοπική αναισθησία ή τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας. Ενίοτε και με εναπόθεση παγοκύστης.

Το ραντεβού διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μπορεί να υπάρξει ένα μικρό οίδημα και μια ελαφριά κοκκινίλα στο σημείο, τα οποία όμως υποχωρούν άμεσα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ποια είναι τα αποτελέσματα – συμβουλές μετά την εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος ;

Τα αποτελέσματα της χρήσης του, είναι άμεσα εμφανή από την πρώτη κιόλας στιγμή. Αποκτάτε νεανι­κή εμφάνιση χωρίς κανείς να καταλάβει ότι έχει προηγηθεί κάποια επέμβαση.
Τυχόν ερεθισμοί, κοκκινίλες ή –σπανιώς– μελανιές εξαφανίζονται σε 24 με 48 ώρες και καλύ­πτονται εύκολα με make up.

Η εικόνα ολοκληρώνεται  σε διάστημα από 15 – 30 ημερών.
Η διάρκειά του αποτελέσματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η ηλικία, ο τρόπος ζωής, η ποσότητα του φαρμάκου που χρησιμοποιείται, η ανατομική περιοχή, το μέγεθος των μυών και το φύλο. Τα αποτελέσματα διαρκούν από 12 έως 24 μήνες.

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 - 22:00
  • Σάββατα : 9:00 - 21:00
  • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας