Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

FRAXEL CO2

FRACTIONAL CO2 LASER

Καταπολέμηση ραγάδων & ουλών.

Τι είναι το Fraxel Laser? 

Είναι μια ιατρική θεραπεία με μη επεμβατικό «κλασματικό» λέιζερ ανάπλασης που έχει πάρει την ονομασία του από τις ακτίνες του, καθώς χωρίζονται σε δεκάδες λεπτές δέσμες που μας επιτρέπουν να επέμβουμε σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου με τρομερή ακρίβεια. Η καινοτομία του συγκεκριμένου μη επεμβατικού laser σε σχέση με την ανάπλαση και επούλωση του δέρματος είναι πως προκαλεί τη φυσική διαδικασία επούλωσης του οργανισμού μας, ενεργοποιώντας τη διαδικασία παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματος.

Αντιμετώπιση Ραγάδων

Η θεραπεία µε fractional laser διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισµού, η οποία αναπλάθει το κατεστραμμένο δέρµα. Εγκεκριμένο από τον FDA, προσφέρει άμεσα και εμφανή αποτελέσματα για την αντιμετώπιση των ουλών και των ραγάδων του σώματος.

 
Οι ραβδώσεις (κόκκινες ή λευκές) που εμφανίζονται σε μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού (τόσο ανδρών όσο και γυναικών), συνήθως λόγω απότομων και πολλών αυξομειώσεων βάρους ή μετά την περίοδο κύησης των γυναικών, εξαλείφονται με τη χρήση του FRAXEL LASER. Για την πλήρη εξαφάνιση των κόκκινων ραβδώσεων συνήθως χρειάζονται επτά συνεδρίες, ενώ για τις πιο επίμονες λευκές ραγάδες εμφανίζεται σημαντική μείωση στο πέρας των 8 με 10 συνεδριών. 

Συμβουλές 

Μετά την θεραπεία με Fraxel CO2 Laser εφαρμόζονται για 5 λεπτά κρύα επιθέματα στην επιφάνεια του δέρματος που διενεργήθηκε το laser. Έπειτα εφαρμόζεται τοπικά αντιβιοτική κρέμα για προληπτικούς λόγους. Τέλος είναι σημαντικό να να επισημανθεί η σύσταση χρήσης αντηλιακής κρέμας, εφόσον η περιοχή εκτίθεται στην ηλιακή ακτινοβολία.

Get an Appointment!

Get an Appointment

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 - 21:00
  • Σάββατα : 10:00 - 18:00
  • Κυριακές : Κατόπιν ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας

    Previous Post
    PRP ΜΑΛΛΙΩΝ