Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

Fraxel Laser

FRAXEL LASER

Η καινοτομία στην ανάπλαση του δέρματος.

Συμβουλές 

Μετά την θεραπεία με Fraxel CO2 Laser εφαρμόζονται για 5 λεπτά κρύα επιθέματα στην επιφάνεια του δέρματος που διενεργήθηκε το laser. Έπειτα εφαρμόζεται τοπικά αντιβιοτική κρέμα για προληπτικούς λόγους. Τέλος είναι σημαντικό να να επισημανθεί η σύσταση χρήσης αντηλιακής κρέμας, εφόσον η περιοχή εκτίθεται στην ηλιακή ακτινοβολία.

Για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων, το CO2 Fractional Laser μπορεί να συνδυαστεί με την θεραπεία PRP (Platelet-Rich Plasma) κατά την οποία αξιοποιούνται οι αναπλαστικές ιδιότητες του πλάσματος και των ενεργοποιημένων αιμοπεταλίων του αίματός μας, επιταχύνοντας και επαυξάνοντας τον ρυθμό ανάπλασης της επιδερμίδας.

Το Fraxel Laser αφήνει το δέρμα ευαίσθητο στον ήλιο, γι’ αυτό προτιμάται η θεραπεία να γίνεται κατά τους χειμερινούς και φθινοπωρινούς μήνες, πάλι με τη χρήση αντηλιακού υψηλού δείκτη προστασίας. Αμέσως μετά τη θεραπεία με το Fractional Laser, η επιδερμίδα κοκκινίζει και αποκτά μια τραχεία αίσθηση, η οποία όμως υποχωρεί μετα τις πρώτες ώρες και έχει φύγει μετά από 72 ώρες. Καθώς το πρόσωπο παραμένει ανέπαφο μετά την θεραπεία με το Fraxel Laser, η ερυθρότητα καλύπτεται εύκολα με makeup.

Την πρώτη μέρα μετά τη θεραπεία με το Fraxel laser, συνίσταται να αποφεύγεται η έντονη σωματική άσκηση που προκαλεί εφίδρωση ώστε να μην εμφανιστούν σπυράκια.

Τι είναι το Fraxel Laser? 

Είναι μια ιατρική θεραπεία με μη επεμβατικό «κλασματικό» λέιζερ ανάπλασης που έχει πάρει την ονομασία του από τις ακτίνες του, καθώς χωρίζονται σε δεκάδες λεπτές δέσμες που μας επιτρέπουν να επέμβουμε σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου με τρομερή ακρίβεια. 

Τι προσφέρει και γιατί ξεχωρίζει; 

Η θεραπεία µε fractional laser διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισµού, η οποία αναπλάθει το κατεστραμμένο δέρµα.

Απαλλάσσει από ουλές ακμής, ραγάδες, θηλώματα,μελαχρώσεις και κηλίδες, ενώ αναζωογονεί το λαιμό και το στέρνο. Εγκεκριμένο από τον FDA, προσφέρει άμεσα και εμφανή αποτελέσματα για την αντιμετώπιση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια, πανάδες και σημάδια.

Πώς λειτουργεί; 

Με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες κάθε δέρματος, καθώς ρυθμίζεται η ένταση, η διάρκεια και το βάθος διείσδυσης του φωτός, ξυπνά τους ινοβλάστες, τα κύτταρα του οργανισμού μας που παράγουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Μεταβάλει έτσι τη δομή του ιστού κάτω από την επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για συνεχή αναγέννηση του δέρματος. 

Η καινοτομία του CO2 Fractional Laser, σε σχέση με παλαιότερα Laser ίδιου τύπου, έγκειται στο ότι μας επιτρέπει να δράσουμε σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου, αντί να επέμβουμε σε μεγαλύτερη επιφάνεια.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πόσο ικανοποιητικά είναι τα αποτελέσματα; 

Μπορεί να δώσει θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε λίγο χρόνο και χωρίς καθόλου πόνο.

Γι’αυτό θεωρείται μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους παγκοσμίως για την αναδόμηση της επιδερμίδας και την ανάπλαση του προσώπου. Καταπολεμά τη φωτογήρανση ενώ εξαλείφει τις ρυτίδες του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ με εξαιρετικά αποτελέσματα. Συχνά χρησιμοποιείται και κατά της χαλάρωσης του δέρματος. 

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

 • Καθημερινές : 9:00 - 22:00
 • Σάββατα : 9:00 - 21:00
 • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

  Στοιχεία Επικοινωνίας

  Previous Post
  HIFU – ΠΡΟΣΩΠΟ
  Next Post
  PRP