Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

HIFU – ΣΩΜΑ

HIFU - BODY LIFTING

Γυρίστε τον χρόνο πίσω χωρίς νυστέρι!

Πώς λειτουργεί;

Αρχικά ο ειδικός καθαρίζει την περιοχή που θα υποβληθεί στη θεραπεία, απλώνει ένα ειδικό τζελ και εφαρμόζει στα σημεία που τον ενδιαφέρουν την κεφαλή των υπερήχων.

Σε αντίθεση με τα λέιζερ, τις ραδιοσυχνότητες και άλλες τεχνολογίες, η ενέργεια της συσκευής υπερήχων HIFU διαπερνά την επιφάνεια του δέρματος και μεταφέρεται με την κατάλληλη θερμοκρασία στο σωστό βάθος. Με αυτό τον τρόπο, η ενέργεια των υπερήχων διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι μια σημαντική πρωτεΐνη, η παραγωγή της οποίας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου οδηγώντας σταδιακά σε απώλεια της σφριγηλότητας.

Καθώς λοιπόν δεν επιδρά στην επιφάνεια του δέρματος, αλλά στους δομικούς ιστούς και στους μύες, παρέχοντας στοχευμένη ενέργεια, δεν επιφέρει καμία μεταβολή, ερεθισμό ή ευαισθησία, ενισχύοντας ακίνδυνα το κολλαγόνο και την ελαστίνη. 

 

Τι είναι το HIFU

Το HIFU ( High Intensity Focused Ultrasound), είναι μια ιατρική μονοθεραπεία (μόνο μια συνεδρία) που κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα στη σύγχρονη αισθητική ιατρική. 

Με απλά λόγια είναι μια ιατρική μη επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί την τεχνολογία των υψηλών εστιασμένων υπερήχων. 

Πολλοί το αποκαλούν και ως «λίφτινγκ» χωρίς νυστέρι.

Πού εφαρμόζεται;

To HIFU σώματος εφαρμόζεται σε περιοχές όπως μπράτσα, κοιλιά, μηρούς, εσωτερικό γονάτων και γλουτούς. Επιδρά στις χαλαρές περιοχές που θελουμε να επέμβουμε, με τρόπο που μέχρι τώρα ήταν δυνατός μόνο χειρουργικά,  προσφέροντας λείανση, σύσφιξη και σφριγηλότητα, καθυστερώντας την πρόωρη γήρανση.

Οφέλη HIFU σώματος 

Για την εφαρμογή της θεραπείας HIFU στο σώμα, χρησιμοποιούμε διαφορετικές κεφαλές βάθους 8 ή 13 χιλιοστών, ανάλογα με την περιοχή της εφαρμογής. Οι κεφαλές αυτές μας δίνουν τη δυνατότητα παρέμβασης στο λιπώδη ιστό του δέρματος και να πετύχουμε τριπλό αποτέλεσμα:

– Μείωση της χαλάρωσης
– Μείωση του τοπικού λίπους
– Μείωση της κυτταρίτιδας 

Συμβουλές – Αποτελέσματα

Η θεραπεία είναι τελείως ανώδυνη, μη επεμβατική και μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια όλες τις εποχές του χρόνου καθώς δεν προκαλει φωτοευαισθησία. Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που επιθυμούν να επιβραδύνουν τα σημάδια γήρανσης, αντιμετωπίζουν συχνές αυξομειώσεις βάρους, ή θέλουν να ενισχύσουν το κολλαγόνο του οργανισμού. 

Στο τέλος της θεραπείας HIFU σώματος, μπορούμε κατευθείαν να επιστρέψουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες καθώς δεν παρατηρείται κανένας ερεθισμός ή πόνος. 

Έπειτα συνιστάται μια συνεδρία τον χρόνο, για την διατήρηση του αποτελέσματος.

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 - 22:00
  • Σάββατα : 9:00 - 21:00
  • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας