Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

HIFU – ΠΡΟΣΩΠΟ

HIFU FACIAL LIFTING

Γυρίστε τον χρόνο πίσω χωρίς νυστέρι!

HIFU

Nέα και πρωτοποριακή θεραπεία που λειτουργεί με τη δύναμη των υπερήχων.

Τι είναι το HIFU;

Το HIFU ( High Intensity Focused Ultrasound), είναι μια ιατρική μονοθεραπεία (μόνο μια συνεδρία) που κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα στη σύγχρονη αισθητική ιατρική. 

Με απλά λόγια είναι μια ιατρική μη επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί την τεχνολογία των υψηλών εστιασμένων υπερήχων. 

Πολλοί το αποκαλούν και ως «λίφτινγκ» χωρίς νυστέρι. 

Πού εφαρμόζεται;

Το HIFU προσώπου αφορά την περιοχή οβάλ του προσώπου (κάτω γνάθο), το διπλοσάγονο, το λαιμό καθώς και το ντεκολτέ. Επιδρά στις χαλαρές περιοχές που θελουμε να επέμβουμε, με τρόπο που μέχρι τώρα ήταν δυνατός μόνο χειρουργικά,  προσφέροντας λείανση, σύσφιξη και σφριγηλότητα, καθυστερώντας την πρόωρη γήρανση. 

Πώς λειτουργεί; 

Η τεχνολογία των υπερήχων άρχισε να χρησιμοποιείται στην αισθητική ιατρική, όταν μετά από κλινικές μελέτες ανακαλύφθηκε ότι οι υπέρηχοι μπορούν να φθάσουν κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, σε βάθος που δεν ήταν δυνατόν να προσεγγιστεί με άλλο τρόπο. 

Καθώς λοιπόν δεν επιδρά στην επιφάνεια του δέρματος, αλλά στους δομικούς ιστούς και στους μύες, παρέχοντας στοχευμένη ενέργεια, δεν επιφέρει καμία μεταβολή, ερεθισμό ή ευαισθησία, ενισχύοντας ακίνδυνα το κολλαγόνο και την ελαστίνη. 

Πόσο ικανοποιητικά είναι τα αποτελέσματα; 

Μόνο μια θεραπεία HIFU επαρκεί για εμφανή αποτελέσματα στη σύσφιξη του δέρματος.

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος παραμόρφωσης, αφού το HIFU διεγείρει τις φυσικές διαδικασίες που έχει ο οργανισμός μας για να παράγει κολλαγόνο. 

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι μεγάλης διάρκειας (1,5 με 2 χρόνια) και εμφανίζονται κατευθείαν με το τέλος της θεραπείας, ενώ ολοκληρώνονται σε διάστημα 6 μηνών. 

 

hifu_prosopo 1

Συμβουλές – Αποτελέσματα

Η θεραπεία είναι τελείως ανώδυνη, μη επεμβατική και μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια όλες τις εποχές του χρόνου καθώς δεν προκαλει φωτοευαισθησία. Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που επιθυμούν να επιβραδύνουν τα σημάδια γήρανσης, αντιμετωπίζουν συχνές αυξομειώσεις βάρους, ή θέλουν να ενισχύσουν το κολλαγόνο του οργανισμού. 

Στο τέλος της θεραπείας HIFU facial lifting ίσως παρατηρήσουμε ένα ήπιο ερύθημα (κοκκινίλα) που όμως εξαφανίζεται σε 1 με 2 μέρες. 

Μπορούμε κατευθείαν να επιστρέψουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες. 

Έπειτα συνιστάται μια συνεδρία τον χρόνο, για την διατήρηση του αποτελέσματος.

Πώς λειτουργεί η μέθοδος  HIFU;

Ο πολύ πυκνά συγκεντρωμένος υπέρηχος, μέσω της αύξησης της θερμότητας στην περιοχή που στοχεύουμε, προκαλεί βελτίωση στην αναγεννητική ικανότητα του σώματος.

Χάρη στην τεχνολογία αυτή μπορούμε να επέμβουμε στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς κολλαγόνου με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της εμφάνιση γήρανσης

Ο στόχος είναι το δέρμα να γίνει πιο σφριγηλό και το χαλαρό δέρμα να γίνει πιο σφιχτό.

 

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 - 22:00
  • Σάββατα : 9:00 - 21:00
  • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας