Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

KΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Η μαγική λύση για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους

Πώς λειτουργεί;

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης γίνεται ανώδυνα με την εφαρμογή μιας κεφαλής στην περιοχή στόχευσης με συγκεκριμένη θερμοκρασία και για συγκεκριμένο χρόνο. Οι ειδικές αυτές κεφαλές που χρησιμοποιούνται διαθέτουν ειδικούς αισθητήρες, οι οποίοι διατηρούν σταθερή και ελεγχόμενη τη θερμοκρασία, προστατεύοντας ταυτόχρονα το δέρμα από οποιαδήποτε βλάβη.

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος έχει τοπικό πάχος όπως:

– Ψωμάκια
– Γλουτοί
– Χέρια
– Κοιλιά
– Μέση
– Γόνατα
– Διπλοσάγονο

360 degree cool slimming

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης γίνεται ανώδυνα με την εφαρμογή μιας κεφαλής!

Τι είναι η Κρυολιπόλυση; 

Πολλά άτομα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της τοπικής εναπόθεσης περίσσιου λίπους σε περιοχές όπως είναι το προγούλι, τα χέρια, η κοιλιά, τα πλαϊνά της κοιλιάς – τα λεγόμενα love handles, στο εσωτερικό των μηρών, τα ψωμάκια ή και το εσωτερικό των γονάτων.

Παρά την επιμονή άσκηση και την κατάλληλη διατροφή το πρόβλημα αυτό πολλές φορές είναι πολύ επίμονο και πολλές φορές οφείλεται σε γενετική προδιάθεση. 

Για τα άτομα που δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική λιποαναρρόφηση, προτείνουμε τη θεραπεία της κρυολιπόλυσης.

Στη θεραπεία της κρυολιπόλυσης τα λιπώδη κύτταρα καταψύχονται και τελικά νεκρώνονται, χωρίς να γίνει χειρουργική επέμβαση.

Η κρυολιπόλυση είναι τελείως ανώδυνη, αναίμακτη, μη επεμβατική θεραπεία και διαρκεί μόλις μία ώρα.

Πού διαφέρει; 

Η μέθοδος απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να χάσουν τοπικό λίπος καθώς δεν στοχεύει στη απώλεια σωματικού βάρους ,αλλά σμιλεύει και προσφέρει μείωση πόντων. Η κρυολιπόλυση είναι ιδανική για γυναίκες και άνδρες, που παρά την ισορροπημένη διατροφή & την άσκηση, δεν απαλλάσσονται από το τοπικό λίπος, όπου και να υπάρχει αυτό.

Ποια είναι τα αποτελέσματα – συμβουλές μετά την εφαρμογή της Κρυολιπόλυσης;

Τα αποτελέσματα της θεραπείας Κρυολιπόλυσης γίνονται άμεσα ορατά και τελειοποιούνται σε διάστημα 2-3 μηνών καθώς το υγροποιημένο λίπος αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισμό μας.

Η θεραπεία της Κρυολιπόλυσης εξατομικεύεται ανάλογα με τους στόχους του κάθε ατόμου. Κατά μέσο όρο, η θεραπεία διαρκεί περίπου μια ώρα και μπορεί να χρειαστεί 2 με 3 συνεδρίες στην ίδια περιοχή.

Μετά τη θεραπεία ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητά του. Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, ενώ η ερυθρότητα και το τοπικό μούδιασμα φεύγουν μετά από λίγη ώρα.

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 - 22:00
  • Σάββατα : 9:00 - 21:00
  • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας