Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗΣ

LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗΣ

Αποτρίχωση Laser με την τεχνολογία του Αλεξανδρίτη

LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗΣ

Η μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης

Αποτρίχωση για πρόσωπο και σώμα με το πλέον σύγχρονο και ασφαλές laser Αλεξανδρίτη. Η συγκεκριμένη τεχνολογία μας επιτρέπει την εξάλειψη τόσο των λευκών και ανοιχτόχρωμων τριχών που δεν “πιάνουν” άλλα μηχανήματα αποτρίχωσης, όσο και την άμεση μείωση της πυκνότητας της τριχοφυίας σε δύσκολες περιοχές, από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Οι νέες τρίχες εμφανίζονται πιο μαλακές και λεπτές.

Αποτρίχωση με Laser

Πώς λειτουργεί;

Η αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη καταστρέφει τους θύλακες των τριχών με μια δέσμη μονοχρωματικού φωτός (λέιζερ).

Αυτό το λέιζερ, από το ορυκτό Αλεξανδρίτη, παράγει μια ακτίνα υψηλής ενέργειας, η οποία περνά με ασφάλεια μέσα από το δέρμα.

Στη συνέχεια, το φως απορροφάται από το θύλακα της τρίχας (και ειδικά από τη μελανίνη που περιέχει) και μέρος του μετατρέπεται σε θερμότητα, καταστρέφοντας μόνιμα το θύλακα.

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του laser Αλεξανδρίτη;

Τα πλεονεκτήματα του λέιζερ Alexandrite είναι:

Διεισδύει στο δέρμα αρκετά βαθιά ώστε να φτάσει στους θύλακες των τριχών στο στάδιο της ανάπτυξής τους, απενεργοποιώντας τους έτσι ώστε να μην αναπτυχθούν ξανά.

Είναι πολύ αποτελεσματικό για άτομα που έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα  υπό την προϋπόθεση ότι δεν είναι μαυρισμένα στον ήλιο.

Είναι ένα από τα πιο γρήγορα λέιζερ δεδομένου του μεγέθους του σημείου που χρησιμοποιεί. Αυτό σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για τη θεραπεία μεγαλύτερων περιοχών του σώματος.

Είναι αποτελεσματικό σε λεπτότερες τρίχες που άλλα λέιζερ παλεύουν να αφαιρέσουν.

Γίνεται πιο άνετο με τη χρήση μιας δυναμικής συσκευής ψύξης.

 

Είναι ανώδυνη η θεραπεία;

Η αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη είναι σχεδόν ανώδυνη. Ο “πόνος” που παρουσιάζεται με τη μορφή τσιμπήματος εξαρτάται τόσο από την περιοχή αποτρίχωσης, το είδος του δέρματος καθώς και από το άτομο. Πριν και μετά την εφαρμογή, γίνεται χρήση ειδικού ψυκτικού για την καλύτερη εμπειρία του ασθενή. Σε περιπτώσεις μεγαλύτερης ενόχλησης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αναισθητική κρέμα. 

 

Πόσο γρήγορα εμφανίζονται τα αποτελέσματα;

Η αποτρίχωση με LASER είναι η μόνη μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης, η οποία καταργεί τις παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης. Είναι κατάλληλο για γυναίκες και άνδρες και κάθε περιοχή του σώματος, αφαιρώντας με ασφάλεια την ανεπιθύμητη τρίχα χωρίς να καταστρέφει τους πόρους και τη δομή του δέρματος.

 

Συνήθως χρειάζονται από 5-6 συνεδρίες στις περιοχές του σώματος, 8-10 συνεδρίες για το πρόσωπο και οι επαναληπτικές τους. Ο αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από το χρώμα του δέρματος, το χρώμα και το πάχος της τρίχας.

 

Τα αποτελέσματα της μεθόδου αποτρίχωσης με laser Αλεξανδρίτη είναι μόνιμα και εντυπωσιακά. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία οδηγεί σε μείωση της τρίχας έως και 50% σε ορισμένες περιοχές, ενώ παράλληλα η τρίχα γίνεται πιο λεία, πιο ανοιχτή και απαλή.

 

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

 • Καθημερινές : 9:00 – 22:00
 • Σάββατα : 9:00 – 21:00
 • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

  Στοιχεία Επικοινωνίας

  Previous Post
  EVOLVE X
  Next Post
  PROFHILO