Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

LIFTING ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ

LIFTING ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ

Το λίφτινγκ με νήματα είναι μια ηπία μέθοδος, χωρίς τομές ή νυστέρι για ανόρθωση του προσώπου.

Πώς λειτουργεί το Lifting με νήματα;

Με τη χρήση απλού τοπικού αναισθητικού ειδικά 100% βιαπορροφήσιμα νήματα  εισέρχονται κάτω από το δέρμα με σκοπό την ανύψωση του και την υποστήριξη του. Στο λίφτινγκ με νήματα χρησιμοποιούμε ειδικά νήματα με πολύ λεπτά άγκιστρα.

Τα νήματα προσώπου είναι στην πραγματικότητα τα χειρουργικά, απορροφήσιμα ράμματα που όλοι γνωρίζουμε και που χρησιμοποιούνται με ασφάλεια εδώ και αρκετά χρόνια στο κλάδο της ιατρικής.

Όλο το πρόσωπο μπορεί να αναρτηθεί. Δεδομένου του ότι θα είσαστε ξύπνια κατά τη διάρκεια της θεραπείας, εάν το επιθυμείτε μπορείτε να πείτε στον γιατρό πόσο σφιχτά τα θέλετε, ώστε να έχετε ένα αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιεί απόλυτα. Μέσα σε λίγα λεπτά το κουρασμένο πρόσωπο φαίνεται πιο νέο και πιο φρέσκο και το αποτέλεσμα αυτό θα συνεχίσει να βελτιώνεται μέσα στους επόμενους μήνες. Τα χαλαρά βλέφαρα επανέρχονται σε μια πιο νεανική θέση, οι γωνίες του στόματος δεν πέφτουν άλλο και το μέσο πρόσωπο διατηρεί τον όγκο του.

Διάφοροι τύποι νημάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα

Τι είναι το Lifting με νήματα;
Μόλις περάσουν λίγο τα χρόνια και αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια που αφήνουν, ειδικότερα στα μάγουλα, στις σιαγόνες, στην περιοχή κάτω από το πηγούνι και  στην ευρύτερη περιοχή του λαιμού, είναι πλέον εμφανές ότι το δέρμα δεν είναι πια τόσο νεανικό όσο πιστεύατε. Τα σχόλια που είχατε συνηθίσει να λαμβάνετε υποχωρούν και είναι πλέον γεγονός ότι επέρχεται η γήρανση.

Υπάρχει όμως λύση και δεν είναι άλλη από το Lifting με νήματα.

Το λίφτινγκ με νήματα είναι μια ήπια μέθοδος, χωρίς τομές ή νυστέρι για ανόρθωση του προσώπου. Η διαδικασία είναι σύντομη και δεν είναι καθόλου επεμβατική. Ετοιμαστείτε να δείχνετε ξανά νέα και λαμπερή. Δείτε τα θετικά σχόλια να επιστρέφουν και την ψυχολογία σας να ανεβαίνει!

Σε ποιους απευθύνεται το Lifting με νήματα;

Η θεραπεία λίφτινγκ με νήματα συνίσταται για λίφτινγκ στο πηγούνι, τα ζυγωματικά , τις γωνιες  του στόματος, τις ρινοπαρειακες αυλακες, , το λαιμό, τα φρύδια το μέσο πρόσωπο. Το Lifting με νήματα σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά το Lifting προσώπου, ωστόσο είναι μια πολύ καλή εναλλακτική για άτομα τα οποία έχουν χαλάρωση του προσώπου αλλά τους τρομάζει η σκέψη του χειρουργείου. Καθώς επίσης και για άτομα που δεν θέλουν να δείξουν πως έκαναν την οποιαδήποτε ενέργεια σύσφιξης.

Η νέα γενιά νημάτων προσφέρει επίσης πολύ ικανοποιητικές λύσεις για τη χαλάρωση και πτώση των φρυδιών και του μετώπου, ενώ σε πολλές περιπτώσεις το αποτέλεσμα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο όταν συνδυάζονται με υαλουρονικό, botox, peeling κτλ.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του Lifting με νήματα;

Τα νήματα που χρησιμοποιούνται έχουν άμεσο αποτέλεσμα.  Ανεπιθύμητες ενέργειες όπως λίγο πρήξιμο ή μερικές μικρές μελανιές στα σημεία εισόδου των νημάτων θα εξαφανιστούν λίγες μέρες μετά τη θεραπεία.

Αρχικά γίνεται μια υπέρμετρη διόρθωση της χαλάρωσης, ύστερα από μερικές εβδομάδες ένα μικρό μέρος του τραβήγματος υποχωρεί.

Με τον καιρό οι ουσίες αυτές υδρολύονται αργά και προβλέψιμα σε διάστημα 180 – 240 ημερών. Αφομοιώνονται δηλαδή από τον περιβάλλοντα ιστό της περιοχής στην οποία εισήχθησαν. Το γεγονός αυτό διασφαλίζει πως δεν πρόκειται να έχετε μέσα στο δέρμα σας ένα ξένο σώμα.

Συνήθως το αποτέλεσμα κρατάει περίπου 1 χρόνο, ανάλογα με το βαθμό χαλάρωσης που υπήρχε. Σε γενικές γραμμές τα νήματα χρησιμοποιούνται συμπληρωματικά σε άλλες θεραπείες, όπως το υαλουρονικό και το μπότοξ, όταν θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια μεμονωμένη και σχετικά μικρή χαλάρωση του προσώπου.

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 - 22:00
  • Σάββατα : 9:00 - 21:00
  • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας