Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

LIPOSONIX

LIPOSONIX

Η λιπογλυπτική συναντά την τεχνολογία των υψηλά εστιασμένων υπερήχων.

Το νο1 μηχάνημα που χρειάζεται μια 1 συνεδρία, 1 ώρα για να δείτε τον εαυτό σας να αλλάζει σε 1 μήνα

Μέχρι πρότινος η καταπολέμηση του τοπικού πάχους γινόταν κυρίως μέσω χειρουργικών επεμβάσεων, όπως η λιποαναρρόφηση. Στη συνέχεια έκαναν την εμφάνισή τους αρκετά μηχανήματα που όμως δεν μπορούσαν να φτάσουν το βάθος που μπορούσαμε να διεισδύσουμε χειρουργικά. 

Η καινοτομία στην κοσμητική ιατρική ήρθε με την εμφάνιση της ιατρικής θεραπείας Liposonix. Είναι μια μη επεμβατική, αναίμακτη και χωρίς αναισθησία μονοθεραπεία (μία μόνο συνεδρία), που χρησιμοποιεί την τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasounds) για να καταστρέψει μια και καλή τον λιπώδη ιστό υποδόρια.

Πώς λειτουργεί;

Η τεχνολογία HIFU μας επιτρέπει να εστιάσουμε με ακρίβεια σε ένα σημείο του σώματος και να διοχετεύσουμε την άμεση ενέργεια υπερήχων σε ένα συγκεκριμένο βάθος με την βοήθεια ειδικής κεφαλής , διαταράσσοντας έτσι το λίπος, χωρίς όμως να επηρεάσουμε την επιδερμίδα ή το βαθύτερο ιστό.

Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη και κρατά μόλις 1 ώρα!

Σε ποιες περιοχές του σώματος ενδείκνυται; 

Το Liposonix είναι ιδανικό για άτομα που έχουν τοπικό λίπος στην κοιλιά, γύρω από τον ομφαλό, στα πλαϊνά της μέσης, στους γλουτούς, τους βραχίονες ή τα γόνατα. Αποβάλλοντας τα λιποκύτταρα από τον οργανισμό μας, διαμορφώνει το περίγραμμα του σώματός μας, δίνοντας μας το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 – 22:00
  • Σάββατα : 9:00 – 21:00
  • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας