Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πείτε αντίο στο τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα

Πώς λειτουργεί η Μεσοθεραπεία;

Όσον  αφορά τη Σύσφιξη  η συνεχόμενη και σταδιακή απώλεια κολλαγόνου και ελαστίνης έχει ως απόρροια την αδυναμία των ινών να διατηρήσουν την σφριγηλότητα του δέρματος. Ο συνδυασμός υλικών όπως το DMAE, συνένζυμο Q10,οργανικό πυρίτιο, κολλαγόνο, βιταμίνη C αποτελεί ιδανική λύση για προβλήματα χαλαρού δέρματος, μέσω των συσφικτικών, ενυδατικών και αντιοξειδωτικών τους δράσεων.

Σχετικά με την Κυτταρίτιδα: ανάμεσα στους πολλούς τρόπους προσέγγισης του πλέον συνήθους αισθητικού προβλήματος των γυναικών, της κυτταρίτιδας, μόνο του η σε συνδυασμό με μηχανήματα λεμφικού μασάζ ραδιοσυχνοτήτων, cavitation είναι η μεσοθεραπεία με έτοιμα ή μη κοκτέιλ ουσιών. Χορηγώντας, σε κατάλληλο βάθος έγχυσης, πεντοξυφιλλίνη, καρνιτίνη, καφεΐνη,εκχύλισμα αγκινάρας , οργανικό πυρίτιο, ginko biloba, και άλλες ουσίες επιτυγχάνεται η τοπική αύξηση της αιμάτωσης  των ιστών, η μείωση του όγκου των λιποκυττάρων. Επίσης, αποδιοργανώνονται οι δύσκαμπτες ίνες κολλαγόνου που εγκλωβίζουν τις λιπώδεις εναποθέσεις και δημιουργούν την ενοχλητική όψη φλοιού πορτοκαλιού

Για την Χαλάρωση: η συνεχόμενη και σταδιακή απώλεια κολλαγόνου και ελαστίνης έχει ως απόρροια την αδυναμία των ινών να διατηρήσουν την σφριγηλότητα του δέρματος. Ο συνδυασμός υλικών όπως το DMAE, συνένζυμο Q10,οργανικό πυρίτιο, κολλαγόνο, βιταμίνη C αποτελεί ιδανική λύση για προβλήματα χαλαρού δέρματος, μέσω των συσφικτικών,  ενυδατικών και αντιοξειδωτικών τους δράσεων. Στην κατηγορία αυτή της μεσοθεραπείας εντάσσεται και η αντιμετώπιση των λευκών ραγάδων.

Τι είναι η Μεσοθεραπεία;

Η Μεσοθεραπεία Σώματος είναι μια αποτελεσματική λύση για όσους θέλουν να αποφύγουν τις χειρουργικές – επεμβατικές μεθόδους για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

Η θεραπεία συμβάλλει στην τοπική λιποδιάλυση και στη μείωση της κυτταρίτιδας αφήνοντας το δέρμα σμιλευμένο και σφριγηλό.

Σε ποιους απευθύνεται η Μεσοθεραπεία;

Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, αρχίζει να εμφανίζεται προς το τέλος της εφηβείας και την αρχή της ενηλικίωσης. Όσο νωρίτερα το προλάβει κανείς, τόσο καλύτερα.

 

Ποια είναι τα αποτελέσματα – συμβουλές μετά την εφαρμογή της Μεσοθεραπείας;

Η όλη διαδικασία γίνεται μετά την εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας η οποία και την καθιστά ανώδυνη.

Μετά τη θεραπεία οι ασθενείς παρατηρούν ότι παράλληλα με την απώλεια λίπους τοπικά, το δέρμα δείχνει και πιο νεανικό και σφιχτό, ενώ βελτιώνεται το περίγραμμα του σώματος.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από τις ανάγκες και το μέγεθος του προβλήματος του κάθε ασθενούς.

Η Μεσοθεραπεία σώματος μπορεί ιδανικά να συνδυαστεί πριν ή μετά με νήματα  για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 - 22:00
  • Σάββατα : 9:00 - 21:00
  • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας