Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

H πιο επιτυχημένη και ασφαλής μέθοδος αντιμετώπισης της τριχόπτωσης παγκοσμίως

Τι είναι η μεταμόσχευση μαλλιών;
Η Μεταμόσχευση μαλλιών στις μέρες μας θεωρείται μια από τις ασφαλέστερες επεμβάσεις Αισθητικής Χειρουργικής. Μια επέμβαση που όμως δεν συγχωρεί κανένα τεχνικό λάθος. Όλα τα βήματα από τους εξειδικευμένους γιατρούς σε συνεργασία με το καταρτισμένο προσωπικό πρέπει να γίνουν τέλεια, χωρίς κανένα λάθος.

 

Η φροντίδα των μεταμοσχευμένων μαλλιών:

Τα νέα μαλλιά δεν απαιτούν ξεχωριστή φροντίδα, σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Μοναδική εξαίρεση αποτελούν οι πρώτες μετεπεμβατικές ημέρες, που συνιστάται λίγη προσοχή στο λούσιμο.

Επιπλέον, δεδομένου ότι προέρχονται από το ίδιο άτομο, δεν ξεχωρίζουν από τα μαλλιά που προϋπήρχαν και επιδέχονται κάθε είδους κομμωτικές διεργασίες όπως βαφές, ανταύγειες κ.ά.

Σύμφωνα με στοιχεία της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery), ο αριθμός μεταμοσχεύσεων μαλλιών που διενεργούνται ετησίως σε όλο τον κόσμο, αυξάνει με ρυθμό περίπου 18-20% ανά έτος, με μεγαλύτερα ποσοστά αύξησης να καταγράφονται στις αναπτυσσόμενες χώρες της Ασίας (Κίνα, Ινδία) και στις χώρες της Μέσης Ανατολής. Παράλληλα, αυξάνονται συνεχώς και οι περιπτώσεις μεταμόσχευσης μαλλιών για αποκατάσταση φρυδιών ή τριχών του προσώπου.

Η μέθοδος FUE:
Η μέθοδος FUE είναι η πιο επιτυχημένη μέθοδος εμφύτευσης μαλλιών παγκοσμίως,  αφού ένας-ένας θύλακας μεταφέρεται χωρίς τομές και ράμματα.

Τα τελευταία χρόνια, η επέκταση της σύγχρονης μεθόδου μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, που καθιστά δυνατή την αποκατάσταση του τριχωτού χωρίς να δημιουργούνται μόνιμα σημάδια ή ουλές στη δότρια χώρα, όπως με την παλαιότερη τεχνική FUT ή Strip, σε συνδυασμό με τη φυσικότητα του αποτελέσματος που μπορεί να επιτευχθεί, έχουν συμβάλλει στην ακόμη μεγαλύτερη δημοφιλία της μεταμόσχευσης μαλλιών και στην υποχώρηση παλαιότερων, μη ιατρικών τεχνικών κάλυψης του τριχωτού, όπως τα πρόσθετα ή περούκες, η χρήση των οποίων περιορίζεται διαρκώς.

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 10:00πμ - 8:00μμ
  • Σάββατο : 10:00πμ - 2:00μμ

Υπηρεσία & Ώρα

Στοιχεία Επικοινωνίας