Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

MORPHEUS8

MORPHEUS8

Μοναδικό στη Βόρειο Ελλάδα

MORPHEUS8

Ενεργοποιήστε την παραγωγή του κολλαγόνου και αναδιαμορφώστε το δέρμα σας. Ανακαλύψτε τον νεότερο εαυτό σας. 

Ποια είναι τα αποτελέσματα-συμβουλές μετά την εφαρμογή του Morpheus8?

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα σε λίγες μέρες, ενώ γίνονται ακόμα πιο εμφανή μετά από τρεις εβδομάδες. Η βελτίωση στην περιοχή της εφαρμογής συνεχίζεται από 3 έως και 6 μήνες μετά τη θεραπεία. Ο απαιτούμενος αριθμός συνεδριών προγραμματίζεται ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και στόχους του κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, το MORPHEUS8 μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες που βασίζονται στην ίδια τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων, αλλά και με ενέσιμες θεραπείες.

Επειδή ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος, το μακιγιάζ μπορεί να εφαρμοστεί 1 έως 2 μέρες μετά τη θεραπεία. Λίγες μέρες μετά την εφαρμογή ενδέχεται να υπάρξει ελαφρά ερυθρότητα, γι’αυτό το δέρμα στην υπό θεραπεία περιοχή χρειάζεται ενυδάτωση. Είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού με δείκτη υψηλής προστασίας και η αποφυγή της άμεσης έκθεσης στον ήλιο κατά τη διάρκεια και ενδιάμεσα των συνεδριών. 

 

Τι είναι το Morpheus8?

Το MORPHEUS8 είναι μια κλασματική (fractional) θεραπεία που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στις υποκείμενες στιβάδες του δέρματος. Στοχεύοντας στα βαθύτερα στρώματα, οι ιστοί του προσώπου και του σώματος μπορούν να αναδιαμορφωθούν και να αποκαλύψουν μια πιο λαμπερή και νεανική όψη της επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο για σύσφιξη, διόρθωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, βελτίωση ουλών (πχ ακμής, ραγάδες ή χειρουργικές ουλές), ακόμα και για ήπια ενεργή ακμή.

 

Τι προσφέρει και γιατί ξεχωρίζει?

Η θεραπεία μέσω ραδιοσυχνοτήτων (RF) είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος για την αναδιαμόρφωση και αναδόμηση του κολλαγόνου. Είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία για την οποία χρησιμοποιείται μια κεφαλή από μικρό-βελόνες, οι οποίες ρυθμίζονται κατά περίπτωση και διεισδύουν σε βάθος από 1 έως 7mm, ανανεώνοντας τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος χωρίς σχεδόν καθόλου χρόνο αποθεραπείας.

Το  MORPHEUS8 εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε περιοχή μπορεί να επωφεληθεί από την ανάπλαση και την νεοκολλαγένεση. Οι περιοχές που αντιμετωπίζονται πιο συχνά είναι τα μάτια, το πρόσωπο και ο λαιμός, η κοιλιά, η πλάτη και τα πόδια.

Η ειδική τεχνολογία του MORPHEUS8 μας επιτρέπει τη χρήση του σε όλους τους φωτότυπους δέρματος ,ακόμα και στους πιο σκούρους, με ασφάλεια. Είναι θεραπεία που μπορεί να εφαρμοστεί όλο το χρόνο. 

 

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 – 22:00
  • Σάββατα : 9:00 – 21:00
  • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας

    Next Post
    EVOLVE X