Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΝΗΜΑΤΑ – ΣΩΜΑ

LIFTING ME NHMATA

Το λίφτινγκ με νήματα είναι μια ηπία μέθοδος, χωρίς τομές η νυστέρι για ανόρθωση του σώματος

Πως λειτουργεί το Lifting με νήματα;

Με τη χρήση απλού τοπικού αναισθητικού ειδικά 100% βιαπορροφήσιμα νήματα  εισέρχονται κάτω από το δέρμα με σκοπό την ανύψωση του και την υποστήριξη του.
Στο λίφτινγκ με νήματα χρησιμοποιούμε ειδικά νήματα με πολύ λεπτά άγκιστρα.

Τα νήματα είναι στην πραγματικότητα τα χειρουργικά, απορροφήσιμα ράμματα που όλοι γνωρίζουμε και που χρησιμοποιούνται με ασφάλεια εδώ και αρκετά χρόνια στο κλάδο της ιατρικής.

Διάφοροι τύποι νημάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Τι είναι το Lifting με νήματα;

Μόλις περάσουν λίγο τα χρόνια και αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια που αφήνουν, ειδικότερα στους γλουτούς, την εσωτερική πλευρά των μηρών, τα γόνατα, το εσωτερικό των χεριών, την κοιλιά είναι πλέον εμφανές ότι το δέρμα δεν είναι πια τόσο νεανικό όσο πιστεύατε. Τα σχόλια που είχατε συνηθίσει να λαμβάνετε υποχωρούν και είναι πλέον γεγονός ότι επέρχεται η γήρανση.

Υπάρχει όμως λύση και δεν είναι άλλη από το Lifting με νήματα.

Το λίφτινγκ με νήματα είναι μια ήπια μέθοδος, χωρίς τομές η νυστέρι για ανόρθωση του σώματος.. Η διαδικασία είναι σύντομη και δεν είναι καθόλου επεμβατική. Ετοιμαστείτε να δείχνετε ξανά νέα και λαμπερή. Δείτε τα θετικά σχόλια να επιστρέφουν και την ψυχολογία σας να ανεβαίνει!

 

Σε ποιους απευθύνεται το Lifting με νήματα;

Η θεραπεία λίφτινγκ με νήματα συνίσταται για λίφτινγκ στα μπράτσα, στην κοιλιακή χώρα, στους γλουτούς, στο εσωτερικό των μηρών καθώς και σε περιοχές του λαιμού και του προσώπου.

Το Lifting με νήματα στο σωμα  είναι μια πολύ καλή εναλλακτική για άτομα τα οποία έχουν χαλάρωση του  σωματος αλλά τους τρομάζει η σκέψη του χειρουργείου. Καθώς επίσης και για άτομα που δεν θέλουν να δείξουν πως έκαναν την οποιαδήποτε ενέργεια σύσφιξης.

Πιο ειδικά απευθύνεται σε γυναίκες:

 • Μετά από απότομη απώλεια βάρους
 • Μετά την ηλικία των 35
 • Μετά από εγκυμοσύνη
 • Σε περιπτώσεις ελάστωσης ή χαλάρωσης
 • Σε φωτογηρασμενα δερματα
 • Σε λεπτό γονιδιακά δέρμα (διάφανο)

 

Ποια είναι τα αποτελέσματα του Lifting με νήματα;

Τα νήματα που χρησιμοποιούνται έχουν άμεσο αποτέλεσμα.  

Ανεπιθύμητες ενέργειες όπως λίγο πρήξιμο η μερικές μικρές μελανιές στα σημεία εισόδου των νημάτων θα εξαφανιστούν λίγες μέρες μετά τη θεραπεία.

Αρχικά γίνεται μια υπέρμετρη διόρθωση της χαλάρωσης, ύστερα από μερικές εβδομάδες ένα μικρό μέρος του τραβήγματος υποχωρεί.

Με τον καιρό τα νηματα υδρολύονται αργά και προβλέψιμα σε διάστημα 180 – 240 ημερών. Αφομοιώνονται δηλαδή από τον περιβάλλοντα ιστό της περιοχής στην οποία εισήχθησαν. Το γεγονός αυτό διασφαλίζει πως δεν πρόκειται να έχετε μέσα στο δέρμα σας ένα ξένο σώμα.

Συνήθως το αποτέλεσμα κρατάει περίπου 1 χρόνο, ανάλογα με το βαθμό χαλάρωσης που υπήρχε. Σε γενικές γραμμές τα νήματα χρησιμοποιούνται συμπληρωματικά σε άλλες θεραπείες, όπως το υαλουρονικό  , οι ραδιοσυχνοτητες, το HIFU.

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

 • Καθημερινές : 9:00 - 22:00
 • Σάββατα : 9:00 - 21:00
 • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

  Στοιχεία Επικοινωνίας