Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

PRP ΓΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ PRP

Η πρωτοποριακή και απόλυτα ασφαλής αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ανώδυνη και μπορεί να γίνει εντός μια ώρας περίπου:

  • Αρχικά γίνεται λεπτομερής ανάλυση των τριχών και φωτογράφηση, για να διαπιστωθεί ακριβώς ποια είναι η κατάσταση των τριχών.
  • Εφόσον υπάρχει η σωστή ένδειξη, γίνεται λήψη μικρής ποσότητας αίματος, το οποίο επεξεργάζεται για να διαχωριστεί το PRP.
  • Με τη βοήθεια ενός καταλύτη ενεργοποιούνται τα αιμοπετάλια, τα οποία είναι και αυτά που ασκούν την απαραίτητη δράση. Συμπληρωματικά μπορεί να γίνει έγχυση και βλαστοκυττάρων, τα οποία λαμβάνονται με μικρής έκτασης λιποαναρρόφηση και αποστέλλονται στο εργαστήριο για απομόνωση και συντήρηση. Ο συνδυασμός PRP και βλαστοκυττάρων είναι ιδανικός, διότι υπάρχει αλληλεπίδραση των κυττάρων που τονώνει ακόμα περισσότερα τους θύλακες των τριχών.

 

Τι είναι η θεραπεία η τριχόπτωσης PRP;
θεραπεία τριχόπτωσης PRP (Platelet Rich Plasma) είναι μια νέα πρωτοποριακή και απόλυτα ασφαλής θεραπεία που δίνει λύση στο πρόβλημα της απώλειας μαλλιών.

Εφαρμόζεται με πολύ καλά αποτελέσματα σε άνδρες & γυναίκες με ανδρογενετική, διάχυτη και γυροειδή αλωπεκία, ενώ δρα αποτελεσματικά και στην πρόληψη των αλωπεκιών, όταν εφαρμόζεται πριν ακόμη παρατηρηθεί εμφανής αραίωση στα μαλλιά. Η θεραπεία τριχόπτωσης PRP, επομένως, ενισχύει την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων και κατά συνέπεια προκαλεί τη φύτρωση μαλλιών.

Επιπλέον, λειτουργεί προληπτικά εναντίον της τριχόπτωσης, καθώς εμποδίζει την περαιτέρω απώλεια μαλλιών, ενώ ενδυναμώνει τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά.

Η θεραπεία PRP χρησιμοποιεί το πλάσμα του αίματος του ίδιου του ασθενούς που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες. Αυτή η θεραπεία τριχόπτωσης συνίσταται στην έγχυση του πλάσματος με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας στα σημεία όπου παρατηρείται αραίωση, μετά από κατάλληλη επεξεργασία του αίματος που λαμβάνεται από τον ασθενή.

Αποτελέσματα και επανάληψη θεραπείας:
Η εφαρμογή της μεθόδου καλό είναι να επαναλαμβάνεται κάθε 4-6 εβδομάδες κατά τον πρώτο χρόνο και στη συνέχεια μία φορά το χρόνο για συντήρηση του αποτελέσματος.

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 – 21:00
  • Σάββατα : 10:00 – 18:00
  • Κυριακές : Κατόπιν ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας