Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ(RF)

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ(RF)

H τελευταία γενιά στις θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων.

Σε ποιους απευθύνεται η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες ;

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Καλό είναι, λοιπόν, με τα πρώτα σημάδια γήρανσης του δέρματος, που μπορεί να είναι μείωση της σφριγηλότητας και ελαστικότητας του δέρματος καθώς  και λεπτή ρυτίδωση, να επιλέγει κανείς να ακολουθήσει τέτοιου είδους μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες, με σκοπό να αποτρέψει τη φθορά του χρόνου.

Η τεχνολογία αιχμής των Ραδιοσυχνοτήτων RF καθιστά τη θεραπεία απολύτως ασφαλή, καθώς μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος.

U-SHAPE III

Εξελιγμένο μηχάνημα πολυπολικών ραδιοσυχνοτήτων 4ης γενιάς.

Τι είναι η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες ;

Οι RF ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 3 δεκαετίες. Είναι ιδιαιτέρως κατάλληλες για αισθητικές εφαρμογές χάρη στο νόμο της Φυσικής σύμφωνα με τον οποίο η θερμότητα χρησιμοποιείται από τα κύτταρα του σώματος ως πηγή ενέργειας.

Οι συσκευές ραδιοσυχνοτήτων εκπέμπουν ραδιοκύματα μέσω ηλεκτροδίων με αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας του ιστού και την συστολή και αναδόμηση του κολλαγόνου. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται η παραγωγή φυσικού αποτελέσμα- τος που αντέχει στο χρόνο.

Η αίσθηση θερμότητας που αφήνουν οι Ραδιοσυχνότητες RF, οφείλεται στην εφαρμογή της ενέργειάς τους στο δέρμα και στη μετέπειτα δράση τους στους υποδόριους ιστούς. Η εφαρμογή  ραδιοσυχνοτήτων στην επιδερμίδα επιφέρει σύσφιξη του δέρματος του προσώπου και του κορμού και βελτίωση του περιγράμματος αντίστοιχα.

Πως λειτουργεί η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες ;

Ο εξειδικευμένος Ιατρός εφαρμόζει ένα λεπτόρρευστο gel στην επιδερμίδα του προσώπου και στη συνέχεια, με τη χρήση του πρωτοποριακού συστήματος Ultrasound – RF, σαρώνει λεπτομερώς όλη την επιφάνεια του προσώπου και του λαιμού, εστιάζοντας σε περιοχές χαλάρωσης όπως τα βλέφαρα και ο λαιμός.
Οι ραδιοσυχνότητες θερμαίνουν το δέρμα σε βάθος, στα θερμο-θεραπευτικά όρια και προκαλούν ανάπλαση κολλαγόνου. Όταν δρουν βαθύτερα στο λίπος αυξάνουν το μεταβολισμό των λιποκυττάρων.
Ο ασθενής κατά τη διάρκεια της θεραπείας αισθάνεται μια θερμότητα και ένα ελαφρύ τοπικό μασάζ ενώ με  την ολοκλήρωση της η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση!

 

Ποια είναι τα αποτελέσματα – συμβουλές μετά την εφαρμογή ;

Ο χρόνος συνεδρίας κυμαίνεται από 20 λεπτά έως μια ώρα ανάλογα την έκταση της θεραπευόμενης περιοχής. Το αποτέλεσμα των RF Ραδιοσυχνοτήτων είναι άμεσα ορατό και έχει διάρκεια πολλών μηνών έως ετών αρκεί να συντηρηθεί σωστά, δηλαδή κάνοντας μία θεραπεία  ανά 4-8 εβδομάδες. Αξίζει, ωστόσο, να επισημανθεί ότι η διάρκεια του αποτελέσματος σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με παράγοντες όπως η ηλικία του ασθενή και ο τρόπος ζωής του.

Δεν συνοδεύεται από ερυθρότητα, μώλωπες καθώς και χρόνος αποθεραπείας. Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά τη συνεδρία.

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ(RF) ΜΑΤΙΩΝ

Μάτια χωρίς ρυτίδες, σακούλες και μαύρους κύκλους.

Η περιοχή γύρω από τα μάτια αποτελεί το πιο λεπτό στρώμα δέρματος του προσώπου μας και είναι πιο επιρρεπές στην εμφάνιση των πρώτων σημαδιών γήρανσης (ρυτίδες, πόδι χήνας, πεσμένα βλέφαρα κ.α). 

Με την πάροδο του χρόνου, την έλλειψη της σωστής περιποίησης της περιοχής των ματιών αλλά και με τη δράση εξωγενών παραγόντων (όπως η ηλιακή ακτινοβολία), το δέρμα γύρω από τα μάτια γίνεται ακόμα πιο λεπτό με αποτέλεσμα να “σακουλιάζει” και να “σπάει”. 

Με τις Ραδιοσυχνότητες RF διοχετεύουμε έντονη και βαθιά θερμότητα στο δέρμα, με στόχο τη διέγερση των ινοβλαστών του δέρματος και την παραγωγή της ελαστίνης και του κολλαγόνου. Με τη συγκεκριμένη θεραπεία έχουμε τη δυνατότητα να θερμάνουμε επιλεκτικά τον ιστό του δέρματος, με αποτέλεσμα την άμεση σύσφιξη των ιστών και την ανανέωση του προσώπου. 

Τα αποτελέσματα της θεραπείας Ραδιοσυχνότητες RF ματιών είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία. 

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 - 22:00
  • Σάββατα : 9:00 - 21:00
  • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας