Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ(RF) – ΣΩΜΑ

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ(RF)-ΣΩΜΑ

H τελευταία γενιά στις θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων.

Σε ποιους απευθύνεται η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες ;

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Καλό είναι, λοιπόν, με τα πρώτα σημάδια γήρανσης του δέρματος, που μπορεί να είναι μείωση της σφριγηλότητας και ελαστικότητας του δέρματος καθώς  και λεπτή ρυτίδωση, να επιλέγει κανείς να ακολουθήσει τέτοιου είδους μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες, με σκοπό να αποτρέψουν τη φθορά του χρόνου.

Η τεχνολογία αιχμής των Ραδιοσυχνοτήτων RF καθιστά τη θεραπεία απολύτως ασφαλή, καθώς μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες ;

Ο εξειδικευμένος Ιατρός εφαρμόζει ένα λεπτόρρευστο gel στην επιδερμίδα του προσώπου και στη συνέχεια, με τη χρήση του πρωτοποριακού συστήματος Ultrasound – RF, σαρώνει λεπτομερώς όλη την επιφάνεια του προσώπου και του λαιμού, εστιάζοντας σε περιοχές χαλάρωσης όπως τα βλέφαρα και ο λαιμός.
Οι ραδιοσυχνότητες θερμαίνουν το δέρμα σε βάθος, στα θερμο-θεραπευτικά όρια και προκαλούν ανάπλαση κολλαγόνου. Όταν δρουν βαθύτερα στο λίπος αυξάνουν το μεταβολισμό των λιποκυττάρων.
Ο ασθενής κατά τη διάρκεια της θεραπείας αισθάνεται μια θερμότητα και ένα ελαφρύ τοπικό μασάζ ενώ με  την ολοκλήρωση της η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση!

Τι είναι η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες ;

Οι RF ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 3 δεκαετίες. Είναι ιδιαιτέρως κατάλληλες για αισθητικές εφαρμογές χάρη στο νόμο της Φυσικής σύμφωνα με τον οποίο η θερμότητα χρησιμοποιείται από τα κύτταρα του σώματος ως πηγή ενέργειας.
Οι συσκευές ραδιοσυχνοτήτων εκπέμπουν ραδιοκύματα μέσω ηλεκτροδίων με αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας του ιστού και την συστολή και αναδόμηση του κολλαγόνου.

Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται η παραγωγή φυσικού αποτελέσματος που αντέχει στο χρόνο.
Η αίσθηση θερμότητας που αφήνουν οι Ραδιοσυχνότητες RF, οφείλεται στην εφαρμογή της ενέργειάς τους στο δέρμα και στη μετέπειτα δράση τους στους υποδόριους ιστούς. Η εφαρμογή  ραδιοσυχνοτήτων στην επιδερμίδα επιφέρει σύσφιξη του δέρματος του προσώπου και του κορμού και βελτίωση του περιγράμματος αντίστοιχα.

Ποια είναι τα αποτελέσματα – συμβουλές μετά την εφαρμογή ;

Ο χρόνος συνεδρίας κυμαίνεται από 20 λεπτά έως μια ώρα ανάλογα την έκταση της θεραπευόμενης περιοχής. Το αποτέλεσμα των RF Ραδιοσυχνοτήτων είναι άμεσα ορατό και έχει διάρκεια πολλών μηνών έως ετών αρκεί να συντηρηθεί σωστά, δηλαδή κάνοντας μία θεραπεία ανά 4-8 εβδομάδες. Αξίζει, ωστόσο, να επισημανθεί ότι η διάρκεια του αποτελέσματος σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με παράγοντες όπως η ηλικία του ασθενή και ο τρόπος ζωής του.

Δεν συνοδεύεται από ερυθρότητα, μώλωπες καθώς και χρόνο αποθεραπείας. Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά τη συνεδρία.

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 - 22:00
  • Σάββατα : 9:00 - 21:00
  • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας