Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

SCULPIRIS

SCULPIRIS

Ιδανική λύση για ασθενείς που επιθυμούν να απαλλαγούν από το επίμονο λίπος.

Ποια είναι τα αποτελέσματα – συμβουλές μετά την εφαρμογή του SculpIris;

Οι περισσότεροι ασθενείς αισθάνονται μια βαθιά θερμότητα και μια ελαφρά αίσθηση μουδιάσματος καθ ‘όλη τη διάρκεια της θεραπείας, η οποία είναι γενικά καλά ανεκτή.

Δεν απαιτούνται τομές ή τοπική αναισθησία και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες σας χωρίς να χρειάζεται χρόνος αποκατάστασης.

Τα αποτελέσματα φαίνονται 6 βδομάδες μετά τη θεραπεία όπου και το σώμα αποβάλλει τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα. Τα βέλτιστα αποτελέσματα μπορεί να είναι εμφανή ακόμη και 12 βδομάδες μετά τη θεραπεία.

1060nm SculpIris

Αποδεδειγμένη επιτυχία: Έως 24% μείωση λίπους.

Τι είναι το SculptIris;

Το SculptIris είναι η πιο πρωτοποριακή μη επεμβατική τεχνολογία laser μέχρι στιγμής και χρησιμοποιείται για την μείωση του επίμονου λίπους και την βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Κάθε θεραπεία έχει διάρκεια  25 λεπτών μπορεί να εξαλείψει μέχρι και 24% των λιποκυττάρων χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Στοχεύει το συσσωρευμένο λίπος στην περιοχή της κοιλιάς, των γοφών, της πλάτης και των μηρών τις οποίες και μπορεί να στοχεύσει ταυτόχρονα.

 

Σε ποιους απευθύνεται το SculptIris;

Ενδείκνυται τόσο για άνδρες όσο και γυναίκες διαφόρων σωματότυπων που θέλουν να απαλλαγούν από το συσσωρευμένο σωματικό λίπος σε δύσκολα σημεία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 10:00πμ - 8:00μμ
  • Σάββατο : 10:00πμ - 2:00μμ

Υπηρεσία & Ώρα

Στοιχεία Επικοινωνίας