Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

SOPRANO ICE PLATINUM

Soprano Ice Platinum

Η μεγαλύτερη εξέλιξη στην αποτρίχωση τα τελευταία χρόνια!

Το Soprano ICE Platinum προσφέρει το συνεργικό όφελος των τριών πιο αποτελεσματικών μηκών κύματος για την αποτρίχωση ως εξής:

– Τεχνολογία Alex: Το μήκος κύματος στα 755nm παρέχει τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση ενέργειας, κάνοντάς το ιδανικό για το μεγαλύτερο εύρος τύπου και χρώματος τρίχας, κυρίως για τις πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες.

– Τεχνολογία Speed™: Τα 810nm είναι το κλασικό μήκος κύματος για να προσφέρει μεγαλύτερη διείσδυση στην τρίχα, υψηλή μέση ενέργεια, υψηλό βαθμό επανάληψης παλμών και μεγάλο spot size (2 εκ.) για ταχύτητα στη θεραπεία.

– Τεχνολογία YAG: Το μήκος κύματος στα 1064nm παρέχει την πιο εν τω βάθει διείσδυση στον θύλακα της τρίχας, καθιστώντας τήν την πλέον κατάλληλη λύση για τους πιο σκούρους φωτότυπους δέρματος.

Mία μόνο επίσκεψη θα σας πείσει!

Η πιο σύγχρονη μέθοδος αποτρίχωσης με laser ονομάζεται Soprano ICE Platinum της εταιρείας Alma Lasers και βρίσκεται τώρα στο κέντρο μας. Η κεφαλή συνδυάζει ταυτόχρονα τρεις διαφορετικές τεχνολογίες laser για βέλτιστα αποτελέσματα.

Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη και ενδύκνειται για όλους του τύπους δέρματος (φωτότυπους Ι – VI) και μπορούμε να κάνουμε θεραπεία όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και σε μαυρισμένα δέρματα από τον ήλιο ή από solarium.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

​Θεραπεία Τριπλής Στόχευσης
Ταυτόχρονη στόχευση των 3 κυρίων δομών του θύλακα της τρίχας σε 3 διαφορετικά βάθη εντός του δέρματος, για πλήρη και αποτελεσματική αποτρίχωση.

Για όλους τους Τύπους Δέρματος και Τρίχας
Εξαιρετικά αποτελέσματα για ανοιχτόχρωμα, σκουρόχρωμα ή μαυρισμένα από την ήλιο δέρματα, όπως επίσης για χοντρές ή λεπτές τρίχες.

Σχεδόν Ανώδυνη
Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη (χωρίς αναισθητικές κρέμες ή άλλη προετοιμασία).

Γρήγορη και Ασφαλής
Οι συνεδρίες θεραπείας είναι γρήγορες ακόμη και για μεγάλες περιοχές. Κατατάσσονται επίσης στις πιο ασφαλείς.

Χωρίς Χρόνο Αποθεραπείας
Μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην καθημερινότητα σας.

Soprano Platinum

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

 • Καθημερινές : 9:00 - 22:00
 • Σάββατα : 9:00 - 21:00
 • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

  Στοιχεία Επικοινωνίας

  Previous Post
  FRAXEL CO2
  Next Post
  SOPRANO TITANIUM