Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

SOPRANO TITANIUM

Soprano Titanium

Η επόμενη μέρα στην αποτρίχωση.
Πιο έξυπνο. Πιο δυνατό. Πιο γρήγορο.

Το Soprano Titanium Laser αποτελεί τη συνέχεια του Soprano Ice Platinum και συμπληρώνει την καινοτομία στις μεθόδους αποτρίχωσης του ιατρείου μας, καθώς είναι το πρώτο titanium laser στη Βόρεια Ελλάδα.
Με παγκόσμια βράβευση και αναγνώριση στα βραβεία “My face, my body awards 2019”, όπου ψηφίστηκε η θεραπεία της χρονιάς, αποτελεί την πλέον σύγχρονη γενιά συσκευών λέιζερ αποτρίχωσης καθώς συνδυάζει:

-Την 3D τεχνολογία της προηγούμενης γενιάς Soprano ICE Platinum (ταυτόχρονα τρία διαφορετικά μήκη κύματος σε μία μόνο κεφαλή)

Μεγαλύτερη κεφαλή 4εκ. που καλύπτει εκτεταμένη επιφάνεια προς αποτρίχωση,

Δύο υποδοχές κεφαλών θεραπείας

-Νέο εξελιγμένο σύστημα ψύξης για μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο ανώδυνη αποτρίχωση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Πιο γρήγορο – Full body σε 40 λεπτά: 

H νέα κεφαλή TRIO 4cm2 αποτελεί το απόλυτο συγκριτικό πλεονέκτημα. Με 4cm2 spot size, συνέργεια των τριών διαφορετικών μήκων κύματος ταυτόχρονα και την καλυπτικότητα, μειώνει σημαντικά το χρόνο θεραπείας προσφέροντας άνετη και ασφαλή θεραπεία. Με την TRIO 4cm2, η αποτρίχωση είναι γρήγορη, αποτελεσματική και άνετη.

H θεραπεία πραγματοποιείται αρκετά γρήγορα και ανώδυνα, μειώνοντας σημαντικά το χρόνο θεραπείας και εξασφαλίζοντας παράλληλα μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία για τον ασθενή.

Πιο ευέλικτο – Δύο Υποδοχές Κεφαλών:

Το Soprano Titanium είναι το πρώτο σύστημα της οικογένειας Soprano με 2 υποδοχές κεφαλών, παρέχοντας τη δυνατότητα σύνδεσης διαφορετικών κεφαλών θεραπείας. Το πλεονέκτημα αυτό παρέχει στο Soprano Titanium μεγαλύτερη ευελιξία, μειώνοντας το χρόνο που απαιτείται για την εναλλαγή των κεφαλών θεραπείας σε συστήματα με μόνο 1 υποδοχή.

Πιο ασφαλές & ανώδυνο- ICE Plus: 

Η εξελιγμένη τεχνολογία της συνεχόμενης ψύξης, κρυώνει συνεχόμενα το δέρμα και διευκολύνει τον έλεγχο της θερμοκρασίας καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Το νέο ICE PlusTM cold sapphire tip μειώνει τον κίνδυνο επιδερμικών βλαβών, ενώ παράλληλα διατηρεί τη θερμοκρασία μέσα στο δέρμα, όπου βρίσκονται οι θύλακες των τριχών.

Για κάθε τύπο δέρματος:

Πιστοποιημένο από τον FDA, είναι ιδανικό για ανοιχτόχρωμα δέρματα, δέρματα μαυρισμένα από τον ήλιο ή σολάριουμ, και κάθε τύπο τρίχας (λεπτή, ξανθιά, κ.α.)

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

 • Καθημερινές : 9:00 – 22:00
 • Σάββατα : 9:00 – 21:00
 • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

  Στοιχεία Επικοινωνίας

  Previous Post
  SOPRANO ICE PLATINUM
  Next Post
  LIPOSONIX