Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

HIFU ΣΩΜΑ

HIFU - BODY LIFTING

Γυρίστε τον χρόνο πίσω χωρίς νυστέρι!

Πως λειτουργεί το HIFU;

Αρχικά ο ειδικός καθαρίζει την περιοχή που θα υποβληθεί στη θεραπεια, απλώνει ένα ειδικό τζελ και εφαρμόζει στα σημεία που τον ενδιαφέρουν την κεφαλή των υπερήχων.

Σε αντίθεση με τα λέιζερ, τις ραδιοσυχνότητες και άλλες τεχνολογίες, η ενέργεια της συσκευής υπερήχων HIFU διαπερνά την επιφάνεια του δέρματος και μεταφέρεται με την κατάλληλη θερμοκρασία στο σωστό βάθος. Με αυτό τον τρόπο, η ενέργεια των υπερήχων διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι μια σημαντική πρωτεΐνη, η παραγωγή της οποίας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου οδηγώντας σταδιακά σε απώλεια της σφριγηλότητας.

Τι είναι το HIFU

Είναι μια νέα, πρωτοποριακή και μοναδική θεραπεία, με υπερήχους για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος, χωρίς ερεθισμούς και χρόνο ανάρρωσης.

Το αίσθημα του πόνου είναι σχετικά υποκειμενικό και το πόσο καλά ανεκτή είναι η θεραπεια ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Συχνά προτείνεται η λήψη παυσίπονου, ενώ εφαρμόζεται τοπική αναισθητική κρέμα.

Σε ποιους απευθύνεται το HIFU;

Απευθύνεται σε γυναίκες οι οποίες  έχουν αρχίσει να παρατηρούν πάνω τους και να νιώθουν το δέρμα τους χαλαρό, συνήθως ηλικίες (35-65 ετών).

Ποια είναι τα αποτελέσματα – συμβουλές μετά την εφαρμογή τη θεραπειας HIFU;;

Το αποτέλεσμα της θεραπείας HIFU είναι ορατό αμέσως μετά την συνεδρία και ολοκληρώνεται σταδιακά μέχρι και 2−3 μήνες αργότερα, διάστημα κατά το οποίο έχουμε παραγωγή καινούριου κολλαγόνου.

Με το HIFU επιτυγχάνεται ανόρθωση των μπράτσων, της κοιλιάς, των γλουτών, των γονάτων. (καθώς και σε επιμέρους τμήματα του προσώπου) . Τα αποτελέσματα είναι ήδη κατά 20% εμφανή αμέσως μετά την συνεδρία και συνεχίζουν να βελτιώνονται διαρκώς για τους επόμενους 2-3 μήνες, ενώ η πλήρης επανόρθωση επιτυγχάνεται μετά από 6 μήνες.

Μία μόνο θεραπεία είναι αρκετή για να μας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα σύσφιξης. Σε έντονες περιπτώσεις χαλάρωσης η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί μετά από 3-6 μήνες.

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, μπορείτε αμέσως να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς να απαιτείται ο ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας.

 

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 10:00πμ - 8:00μμ
  • Σάββατο : 10:00πμ - 2:00μμ

Υπηρεσία & Ώρα

Στοιχεία Επικοινωνίας