Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

VAGINAL REJUVENATION

VAGINAL REJUVENATION

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την ανανέωση του κόλπου

Πως λειτουργεί ;

Γίνεται ένας πλήρης γυναικολογικός έλεγχος ώστε να αποκλειστούν ή να θεραπευτούν τοπικές φλεγμονές. Επίσης συνήθως προηγείται η εφαρμογή κάποιας ενυδατωτικής κολπικής κρέμας λίγες ημέρες πριν.

Το Laser CO2 είναι φως υψηλής ενέργειας, με μήκος κύματος 10600nm, που απορροφάται από το ενδοκυττάριο νερό και προκαλεί εξάχνωση του ιστού. Η θερμική ενέργεια διεγείρει τους ινοβλάστες των μη επιφανειακών στιβάδων, σε νεοκολλαγονογένεση, δηλαδή παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Τοποθετείται στον κόλπο η ειδική συσκευή του Laser , η οποία θα περιστρέφεται ανά 45 μοίρες, και θα μετακινείται ανά ένα εκατοστό προς τα έξω. Αυτό θα επαναληφθεί τρεις φορές. Στο τέλος της συνεδρίας εφαρμόζεται fractional laser στα μικρά χείλη του αιδοίου ώστε να διορθωθούν πιθανές ατέλειες όπως ατροφία ή χαλάρωση.

Τι είναι ;
Μια νέα μέθοδος ανώδυνης και αναίμακτης επέμβασης, που χρησιμοποιεί ένα ειδικό μηχάνημα Laser ώστε να διορθώσει προβλήματα του κόλπου της γυναίκας. Μια θεραπεία με σκοπό όχι μόνο την καθυστέρηση της γήρανσης του κόλπου, αλλά και την ανανέωσή του.

Σε ποιους απευθύνεται ;
Απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες που επιθυμούν 

1) να αντιμετωπίσουν κάποιας μορφής ακράτεια

2)  να έχουν σεξουαλικές επαφές  χωρίς πόνο και ενοχλήσεις

3) να έχουν ξανά αυτοπεποίθηση

4 ) να σταματήσουν οι εμμηνοπαυσιακές ενοχλήσεις της περιοχής (ξηρότητα, φαγούρα, τσούξιμο, πόνος κλπ.).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ποια είναι τα αποτελέσματα – συμβουλές μετά την εφαρμογή 

Είναι μια διαδικασία σχεδόν ανώδυνη. Σε ευαίσθητες γυναίκες χορηγείται τοπική αναισθητική κρέμα για την αποφυγή της οποιαδήποτε δυσφορίας.
Αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες χωρίς να χρειαστεί να πάρετε άδεια από την εργασία σας.
Η σεξουαλική επαφή συνιστάται μετά από 4 ημέρες καθώς και η εφαρμογή μιας κολπικής κρέμας.
Τα αποτελέσματα διαρκούν 2-3 χρόνια όμως πάντα σε πλήρη συνάρτηση με την ηλικία και την κατάσταση του σώματος.

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 - 22:00
  • Σάββατα : 9:00 - 21:00
  • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας