Ζωή Φίκα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΧΕΙΛΗ

ΧΕΙΛΗ

Όμορφα & Περιποιημένα Χείλη!

Ποια είναι τα αποτελέσματα – συμβουλές μετά την εφαρμογή ;

Τα χείλη μπορεί να είναι ελαφρώς πρησμένα για λίγες μέρες, το πρήξιμο όμως θα υποχωρήσει γρήγορα. Το αποτέλεσμα διαρκεί 6-12 μήνες . Μετά το διάστημα αυτό προτείνουμε μια επαναληπτική θεραπεία ώστε να διατηρηθεί το μέγιστο αποτέλεσμα.

Τι είναι η αυξητική χειλιών;

Τα γεμάτα χείλη και το καλοσχηματισμένο στόμα συμβολίζουν την ομορφιά και την αισθητικότητα. Το σχήμα των χειλιών είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την αρμονία του προσώπου. Τα λεπτά χείλη για παράδειγμα μπορεί να κάνουν ένα πρόσωπο να φαίνεται πιο απόμακρο η βλοσυρό. Η διαδικασία της γήρανσης αλλάζει το πρόσωπο μας. Το δέρμα αρχίζει να χαλαρώνει, οι ρυτίδες αυξάνονται και η θέση των δοντιών αλλάζει. Αργά αλλά σταθερά τα χείλη στενεύουν και λεπτές γραμμές εμφανίζονται στην περιοχή αναμεσα  στο στόμα και το πηγούνι. Αυτές οι αλλαγές συχνά δημιουργούν την εντύπωση της θλίψης και της απογοήτευσης.

Τα fillers όπως το υαλουρονικό οξύ ή το αυτόλογο λίπος παρέχουν τη δυνατότητα ώστε γρήγορα και αποτελεσματικά να γεμίσουμε τα χείλη. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό οδηγεί σε λείανση των ρυτίδων έκφρασης γύρω από το στόμα, που κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται γηραιότερο από ότι πραγματικά είναι.

Ποια είναι η διαδικασία της αυξητικής χειλιών;

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα χείλη διορθώνονται με ενέσιμες τεχνικές όπως το υαλουρονικο οξύ για να προστεθεί όγκος, να μειωθούν οι ρυτίδες η να διορθωθούν ασυμμετρίες των χειλιών. Το υαλουρονικο οξύ υπάρχει φυσικά στο ανθρώπινο σώμα και απορροφάται από αυτό, είναι δηλαδή πολύ καλά ανεκτό.

Η θεραπεία γίνεται με χρήση αναισθητικής κρέμας ή με έγχυση τοπικού αναισθητικού. Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά. Το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα και είναι απόλυτα φυσικό.

 

Σε ποιους απευθύνεται η αυξητική χειλιών;

 

Ηλικιακός περιορισμός για την εφαρμογή υαλουρονικού οξέος με ενέσιμη μορφή δεν υπάρχει.

Μπορεί να γίνει σε όλες τις ηλικίες ανάλογα το περιστατικό και το πρόβλημα. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι συνιστάται η έναρξη του μετά το πέρας της εφηβείας <

Έπειτα συνήθως κάθε ηλικία έχει και διαφορετικό λόγο επίσκεψης. Γυναίκες αλλά και άντρες ηλικίας 20 με 35 ετών επιζητούν χείλη μεγαλύτερου μεγέθους ενώ σε ηλικίες 40 και άνω τα περιστατικά χρήζουν αυξητική χείλους για την διόρθωση ατροφικών ή ζαρωμένων χειλιών που έχει επέλθει με την πάροδο των χρόνων 

RUSSIAN LIPS

Η τεχνική των Russian Lips είναι μια σύγχρονη και ευρέως δημοφιλής μέθοδος στην αυξητική χειλιών. Ξεχωρίζει από παλαιότερες τεχνικές καθώς έχει στόχο την ανόρθωση των χειλιών, παρά την πρόσθεση υπερβολικού όγκου σε σημεία. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουμε το αποτέλεσμα της “πάπιας”. 

Με τα Russian Lips τα χείλη σας αποκτούν ένα φυσικό σχήμα καρδιάς στο κέντρο τους, κάνοντας τα ιδανικά για όσους και όσες επιθυμούν ένα φυσικό αποτέλεσμα. 

Get an Appointment!

Κλείστε το επόμενο ραντεβού σας οnline!

Ωράριο λειτουργίας

Bρείτε μέσα από μία ευρεία γκάμα θεραπειών αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, την κατάλληλη για το πρόβλημα που σας απασχολεί!

  • Καθημερινές : 9:00 - 22:00
  • Σάββατα : 9:00 - 21:00
  • Κυριακές : Κατόπιν Ραντεβού

    Στοιχεία Επικοινωνίας